Η ανακοίνωση μου δίνει την εντύπωση πως, αν δεν υπάρξει κάτι θεαματικό, είναι θέμα ημερών να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η ΚΑΕ.
Οι τυπικοί έλεγχοι, λογικά θα είναι γρήγοροι, γιατί ο Χατζο έχει τα οικονομικά όλα πεντακάθαρα.
Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ως οπαδοί δυο ομαδάρες. Θα ...
Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
έτσι, ας πάμε στην ουσία πλέον.Έστω ότι κλείσαν τα χρέη και μπήκε το πρώτο χρήμα, μερικά εκατομμύρια για αρχή.
Που είναι το κρίσιμο σημείο τώρα;
δεν αρκεί το χρήμα για να πας ΠΟΛΥ ψηλά. Θες ανθρώπους και Management. Τεχνοκρατική οργάνωση. Να καλυφθούν πόστα, να υπάρχει γραφείο τύπου, λογιστήριο ...
Που είναι το κρίσιμο σημείο τώρα;
δεν αρκεί το χρήμα για να πας ΠΟΛΥ ψηλά. Θες ανθρώπους και Management. Τεχνοκρατική οργάνωση. Να καλυφθούν πόστα, να υπάρχει γραφείο τύπου, λογιστήριο ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφυγε ο γκαντεμης ο Μπαρκα κι υπαρχει κοσμος ουρα που περιμενει στην εισοδο για να παρει το μπάσκετ .Γελαω μονος μου ρε φιλε
Κι ενω φαινεται να γινονται πραγματικοτητα τα πιο τρελα μας ονειρα
εμεις σαν κλασικοι Γαλατες σφαζομαστε για το ποιος επενδυτης ειναι ο....πιο φεσκος.
Δε μπορει να τα ζουμε ολ ...
Κι ενω φαινεται να γινονται πραγματικοτητα τα πιο τρελα μας ονειρα
εμεις σαν κλασικοι Γαλατες σφαζομαστε για το ποιος επενδυτης ειναι ο....πιο φεσκος.
Δε μπορει να τα ζουμε ολ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Έχω 100% εμπιστοσύνη στον Χατζό, ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή ...
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω εκνευρισμό σε κάποιους.
Παιδιά ψυχραιμία
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Όποιος θα κάνει μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ αυτός να επιλεγεί.
Αν αυτός είναι ο κύριος Τέλης, καλώς
Αν όχι ο επόμενος, ο Αμερικάνος, φίλος του Γιώργη.
Προπαντός ψυχραιμία και όχι αναθέματα.
Παιδιά ψυχραιμία
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Όποιος θα κάνει μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ αυτός να επιλεγεί.
Αν αυτός είναι ο κύριος Τέλης, καλώς
Αν όχι ο επόμενος, ο Αμερικάνος, φίλος του Γιώργη.
Προπαντός ψυχραιμία και όχι αναθέματα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
πόσο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...