Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:57
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παιδιά έλεος. 30 σελίδες γράψατε σε ένα απόγευμα. Διαβάζω 3 ώρες τώρα και το μυαλό μου έγινε κουρκούτι.
Μακάρι να μη χαλάσει η συμφωνία. Τέτοια ευκαιρία που να ξαναβρεθεί ; θα βλέπουμε τους άλλους να προοδεύουν και θα μαστε στα ίδια τόσων ετών, έρανο για την ομάδα...
Ερώτηση; εξαρτάται από ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη δεδομένη εποχή δυστυχώς δίνεται στον καθένα το βήμα να μπορεί να μιλάει!!
Επομένως μπορώ να λοιδορω τον κάθε Χατζόπουλο χωρίς κανείς να μου λέει τπτ!!
Φτάσαμε πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και χωρίς αυτόν ίσως να είχαμε πέσει στο γκρεμό!
Πόσες φορές άκουσε πολλά και διάφορα και ακόμα ...
Επομένως μπορώ να λοιδορω τον κάθε Χατζόπουλο χωρίς κανείς να μου λέει τπτ!!
Φτάσαμε πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και χωρίς αυτόν ίσως να είχαμε πέσει στο γκρεμό!
Πόσες φορές άκουσε πολλά και διάφορα και ακόμα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεφύρι της Άρτας επιλέχθηκε ως τόπος που θα υπογραφεί το συμφωνητικόkataramenos5 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:13 Καθε πρωι χαλαει,το βραδυ τα συμφωνουν εκ νεου.
Εμας βρηκατε ρε?
Τρενο η ομαδα στη μπαλα,τρενακι στο μπασκετ
ειπαμε θα κανουμε ησυχο φθινοπωρο μετα απο γκραν γκινιολ καλοκαιρι.
Στα διαλα ρε, μη κοιμηθουμε ενα βραδυ ησυχα
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Επιβάλλεται !!!
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ο ομιλος ειναι θλιβερος, το πρωτοσελιδο του χθες ουτε για χαρτι τουαλετας, η ντροπη εχει χασει το νοημα της με αυτους αλλα αυτοι ξερουμε τι ειναι. Βλεποντας ομως λιγο το ύφος (δημοσιεύσεων) των αλλων 2 και τα αστειακια και retweet χυδαιων λογαριασμων στο τουιτερ πραγματικα ενιωσα ντροπη για τους ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Πόσο τους ήθελα ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαράδεκτη προσέγγιση του ματς από τον Γιοβάνοβιτς. Υπερεκτίμησε την ομάδα του κι έχασε το κέντρο με τον Κουρμπέλη και μαζί τα αυγά και τα πασχάλια.
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τον Ιανουάριοrenegade έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:11 Τι έγινε ρε...δεν βρίζουμε αν το λάθος το κάνει παίκτης του ΠΑΟΚ?![]()
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα βγήκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ζήτησε την συνδρομή των 4ων μεγάλων ομάδων οικονομικα για βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας ( που πλέον είναι των εθνικών ομάδων).
Τα σχόλια σε κάθε άρθρο που αναπαράγει την είδηση είναι ενδεικτικα του προβλήματος και παθογενειων που έχουμε ως ...
Τα σχόλια σε κάθε άρθρο που αναπαράγει την είδηση είναι ενδεικτικα του προβλήματος και παθογενειων που έχουμε ως ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να παίζουμε με δύο αριστερά stoppers.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή προκειμένω να περάσει κάποιος την άποψή του πρέπει νσ χαρακτηρισει και να μειώσει τους υπόλοιπους? Μηπως να γράφονται εδώ μέσα μονο διαλέξεις απο αυτους που βλέπουν ποδοσφαιρο και εμείς απλά να διαβάζουμε?
Υγ. Ποσο αδόκιμη μπορεί να είναι η σύγκριση προηγούμενων εποχών με την τωρινή? Ειναι ...
Υγ. Ποσο αδόκιμη μπορεί να είναι η σύγκριση προηγούμενων εποχών με την τωρινή? Ειναι ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade Μπορούμε να συζητήσουμε οτι θες με επιχειρήματα αλλά ποιος ο λόγος να προσβάλεις τους υπολοίπους ;
Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις τι είναι αυτό που θεωρείται προσβολή προς τους άλλους?
Αυτά περί μυρωδιάς αποδυτηρίων και "ηλιθίων" είναι καλοπροαίρετα έτσι;
Πάμε ένα ...