Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
πόσο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι μετά το σχόλιο Τσαλοπουλου περαιτέρω σχόλια για τον τραγελαφο που ζούμε, περιττεύουν
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε καλά Χατζόπουλε......... :redcard:
Επειδή κάποιοι καλοθελητές παρεξήγησαν αυτό που έγραψα ακούγετε έντονα ότι οι χορηγίες που έδωσε ο ευεργέτης............ προς την ΚΑΕ μετατράπηκαν ξαφνικά σε χρέη. Δηλαδή την διαφήμιση θέλει να την πάρει πίσω!!!
Δεν έχει ανάγκη ο τελης από τέτοια ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά είναι δυνατόν να μαλώνουμε εδώ μέσα για κάτι που συμφώνησαν μεταξύ τους πριν από 2 μήνες;
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο palok το ειχε γραψει νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει τοπικ "savidis vs telis" :!:
Απο αυτα που βλεπω απο αυτους που εχουν προφανως επιλεξει πλευρα (προσωπο, πορτοφολι, οπως θελετε πειτε το) - οχι μονο στο τουιτερ, αλλα κι απο αυτα που διαβαζω πολλες φορες εδω, θα πω το εξης:
Για το νεο γηπεδο ...
Απο αυτα που βλεπω απο αυτους που εχουν προφανως επιλεξει πλευρα (προσωπο, πορτοφολι, οπως θελετε πειτε το) - οχι μονο στο τουιτερ, αλλα κι απο αυτα που διαβαζω πολλες φορες εδω, θα πω το εξης:
Για το νεο γηπεδο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτόχρονη μεταβίβαση μετοχών και εξόφληση χρεών (το πιο ασφαλές και συνηθισμένο)
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Θέμα χρόνου είναι να μάθουμε λεπτομέρειες και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ.
Εχω Γιουρι ολα καλα θα πανε.
ΥΓ Δε βαρεθηκατε ρε?
Εχω Γιουρι ολα καλα θα πανε.
ΥΓ Δε βαρεθηκατε ρε?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...