Η τυφλή θεά τύχη μας έβγαλε πάλι απέναντι σε ομάδα πρωταθλητισμού από τον ποδοσφαιρικό πυρήνα της Ευρώπης...
Πολύ δύσκολο ματς σε παραδοσιακά δύσκολες συνθήκες για τους γνωστούς λόγους.
Ευελπιστώ να δούμε έναν ΠΑΟΚ ένα κλικ καλύτερο και πιο φρέσκο απ΄οτι στα πρώτα δυο ματς μέχρι τώρα.
Με λίγο πιο ...
Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Προτιμώ conference αλλά η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν αποκλείεται από τη Ριέκα. Μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο τους παίξαμε καλά τους Αυστριακούς. Από εκεί που σταματήσαμε από εκεί θα αρχίσουμε με τους Κροάτες. Να δούμε αν θα βελτιωθεί η αμυντική μας λειτουργία στο επόμενο ματς, αλλά έχω Παβλενκα όπως και να ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενω ειλικρινα καταλαβαινω το σκεπτικο των φιλων που θελουν Κονφερενς για δυνητικα υψηλοτερη συγκομιδη βαθμων ωστε να χουμε ευνοϊκοτερες κληρωσεις, πιστευω πως ειστε λαθος. Και εξηγουμαι:
Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ κανόνισε να ανοίξεις το τοπικ του επαναληπτικούΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:33Με τα χωριά του Manchester χαλιέμαι κι εγώ.Hayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:29 Αν είναι δυνατόν να γράφετε για Conference....Σας χάλασε δηλαδή να βλέπετε ΠΑΟΚ με Μαν Γιουνάιτεντ,Γάλατα,Σοσιεδαδ . Θέλετε Τζουγκαρντεν και Αραζ ή όποια άλλη...
Μια εβδομάδα εκτός και οι δύο...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τον παρει ο Μειτε και θα τον βαλει μεσα στο σορτσακι την ωρα που δεν κοιταει ο διαιτητης.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
O προπονητής έχει ένα ρόστερ που δεν είναι καινούριο και του έχει περάσει αυτά που θέλει εδώ και πολύν καιρό. Όταν αυτό το ρόστερ αγωνίζεται λες και είναι 11 παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί, τότε ναι, η ευθύνη είναι του προπονητή. Δεν είναι καινούριος προπονητής, ούτε μπορεί να ισχυριστεί ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
makispaspartou
Κοίτα, υπάρχει η συζήτηση με τα αν (αν έμπαινε γκολ) και τα ευχολόγια (θα ρίξουμε 5) και η συζήτηση βάση πεπραγμένων.
Εγώ σε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι θέλουμε να γίνει στο μέλλον δεν μπαίνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρίνω αυτά που έχω δει σε 3 ...
Κοίτα, υπάρχει η συζήτηση με τα αν (αν έμπαινε γκολ) και τα ευχολόγια (θα ρίξουμε 5) και η συζήτηση βάση πεπραγμένων.
Εγώ σε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι θέλουμε να γίνει στο μέλλον δεν μπαίνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρίνω αυτά που έχω δει σε 3 ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά το γκολ του Πέλκα πίστεψα ότι θα προκριθούμε...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καιρός να πάψουμε να ΑΝΕΒΟ-ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ απόψεις για προπονητές και παίκτες με βάση τη "φωτογραφία" μιας στιγμής ή ενός αγώνα
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Κάποια πράγματα ειναι σημαντικότερα απο 3 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ εχει γεννηθεί μεσα απο αυτά
- Δευ 22 Σεπ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει παιδιά . Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με την ΟΥΕΦΑ, καμία αντίρρηση.
Τώρα εμείς που θέλουμε να δείξουμε ότι δεν μας αρέσει να δολοφονούνται άμαχοι και παιδιά από ένα κρατικό μηχανισμό πάνοπλο και αδίστακτο , μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε ξεκάθαρο στην ...
Τώρα εμείς που θέλουμε να δείξουμε ότι δεν μας αρέσει να δολοφονούνται άμαχοι και παιδιά από ένα κρατικό μηχανισμό πάνοπλο και αδίστακτο , μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε ξεκάθαρο στην ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαντάζομαι το προσφυγικό μας σωματείο έχει εκφράσει απερίφραστα την συμπαρασταση του στους Ουκρανούς πρόσφυγες θύματα ενός παραφρονα δικτάτορα.
Μη γράφεις τέτοια διότι θα σε "περιλάβει" το ιερατείο της ιερής αγελάδας.
Δεν είναι υποχρεωτική η όποια διαμαρτυρία.
Όποιος αδιαφορεί για τη ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φανερώνονται διάφορες κοινωνικές τάσεις και απόψεις μέσα στο φόρουμ, με αφορμή έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, δεν είναι απλά θεμιτό, είναι αναγκαίο και απολύτως υγιές για ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ
Επομένως, όσο κι αν διαφωνούν ένα, δύο, χίλια μέλη, παραμένει μια συζήτηση που μπορεί να γίνεται
Ως εδώ ...
Επομένως, όσο κι αν διαφωνούν ένα, δύο, χίλια μέλη, παραμένει μια συζήτηση που μπορεί να γίνεται
Ως εδώ ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιδιοκτήτης του προσφυγικού μας σωματείου, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει πρόσφυγες στο πολυτελές ξενοδοχείο του.Patron έγραψε: Δευ 22 Σεπ 2025, 18:40 Φαντάζομαι το προσφυγικό μας σωματείο έχει εκφράσει απερίφραστα την συμπαρασταση του στους Ουκρανούς πρόσφυγες θύματα ενός παραφρονα δικτάτορα.
Όλοι έχουν να πουν από μια εξυπνάδα
- Τρί 23 Σεπ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αν βλέπατε έναν Εβραίο στο δρόμο θα του την πέφτατε;
Όσοι θέλετε να φωνάξετε υπέρ της Παλαιστινης να υποθέσω το κάνετε και μέσα στο μετρό, και μέσα στον Μασουτη και μέσα στην εκκλησία στα βαφτίσια της ανιψιάς σας και στο παιδικό πάρτυ του γιου σας;
Ένα λάθος πανό, μια περίεργη σημαία ...