Αναζήτηση για περισσότερες από 1267 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οταν δεν μιλάνε οι σύνδεσμοι τα παίρνουν, οταν βγαινει ανακοινωση Σκουπιδια ,
Αν κμως γράψουν υπερ της άποψης μερικών εδω μεσα , Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε μπλα μπλα.
Ευτυχως δεν σας παίρνει κανενας σοβαρά κ απλα μένουν σαν απλα ποστ
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μίλησε και στην Τούμπα και στους συνδέσμους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοινωση αυτη βγηκε απο Παοκτσηδες η την SUPER 3,ειμαστε σοβαροί.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
οχι βρεεεεεεεεalexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:34 ...................................
............................. αποδεχτω ορους οπως ΣΤΗΣΙΜΟ
δεν ειναι στημένοι....
για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ κάνουν οτι κανουν....πυθαγόρειο θεωρήμα... γιαννακοπούλου...

- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την αίσθηση μαλώματος στον ερασιτέχνη, επειδή χρονοτριβεί, ενώ το θέμα του νέου γηπέδου δε γίνεται να καθυστερήσει άλλο, εσάνς που μου θύμισε έντονα αύρα από την πανηγυρική 16η Ιουνίου 2025, είμαι κακόπιστος έναντι των ισορροπιστών από τις ανατολικές ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.
Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι και να ζητήσει απο εγγυήσεις η πλευρά τις πισπιριγκου δεν έχει κανένα κόλλημα ο ιβαν να τους τα δώσει. Γιατί παιζουν αυτό το θέατρο δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι οπως εχουμε ζήσει τον ιβαν τόσα χρονια δεν πιστεύω να ξεκινήσει τέτοιο έργο και να μην το ολοκληρώσει, χώνει εκατομμύρια δεξια και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
Επιτυχίες, ντομπροσυνη και διαφάνεια στη διαχείριση , δεν ταιριάζουν στο πνεύμα ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
Ο οποίος ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χρήση και μόνον της λέξης "Τσετσένος" αρκεί για να δηλώσει επακριβώς τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται η εμετική προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη προσωπικά. Αρκεί επίσης για να δηλώσει και το είδος της σκέψης και της νοοτροπίας όσων την ενστερνίζονται.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχω δει προφανως το τελικο κειμενο για να εχω πληρη αποψη ως προς το δεσμευτικο του πραγματος. Το κειμενο παντως που ειχε παρουσιασει η ΠΑΕ και περιμενε την υπογραφη ηταν μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ. Το οτι απαιτειται ΓΣ και το οτι το ΔΣ του ΑΣ δεν εχει την εξουσιοδοτηση παραχωρησης ουσιαστικα του ...