Αναζήτηση για περισσότερες από 1267 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η κ. Γιαννακοπούλου αφού είμαι Αθήνα. Δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ σε κάποια υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχω δικάσει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Σε σχέση με τα όσα είπε η αλήθεια είναι ότι θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτην την φαση, ή βγειτε και πειτε στα ισα οτι το εργο πλεον μαλλον εχει ηδη δωθει στον Μυστακιδη ή δωστε το "impossible task" στον Σαββιδη να μην το κανει για να πειτε δε μπορει και να το δωσετε εκει που θελετε. Ειναι αστειο αυτο που γινεται πλεον. Πραγματικα εχετε φερει μεχρι και εμενα που ...
από Dimitris_L4
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα σου πάρουν το γήπεδο. Η ΠΑΕ έχει την χρήση και όσο πληρώνει τις υποχρεώσεις της δε νομίζω να μπορεί να εκδιωχθεί.
από Мир
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο θεσσαλονικευς είναι βάλτος από κάτω για να ξανακάνει το Big4 σε ΠΟΚ και να επανελθει η κανονικοτατα στο Λεκανοπέδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΠΑΟΚτσης ονειρεύεται να διαλύσει την ομάδα για να την πάρει στον έλεγχο του ή να έχει προσωπικό επιχειρηματικο συμφέρων και να μην ...
από renegade
Τρί 21 Οκτ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

συγκλονιστικος Ηλιας κεμανετζιδης τωρα στο ραδιοφωνο....city 106,1
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

τι συμφεροντα κρυβονται απο πισω που αφηνουν να ξευτιλιζονται οι φουρναραιοι.....οπως λεει και ο Ηλιας ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΣΥ Η Ο ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ.....ΕΓΙΝΕ Η ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ?
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ε καλά δεν είναι χθεσινός ο Ηλίας
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Τούς ξεφτιλιζει ειδικά στα λεγόμενα χασεκιδη Γιαννακοπούλου πού είναι άκρως αντίθετα και λέει κάποιος λέει ψέματα,ο χασεκιδης επικαλείται την ηχογραφήση ενώ η Γιαννακοπούλου λέει τα τελείως αντίθετα και αναφέρει ότι τον χασεκιδη τον έχει σε μεγάλης εκτίμηση .... επίσης και τα λεγόμενα βενη περί ...
από Rexaris
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Μου δίνεται η εντύπωση οτι η πρώην πλειοψηφεία μέσα στον ΑΣ έχει γίνει πλέον μειοψηφεία και τους λούζει κρύος ιδρώτας. Όπως είπα και παραπάνω η αλήθεια σύντομα θα βγει στην φόρα και ο καθένας θα κριθεί ανάλογα με την στάση που κράτησε.
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
από theo-drama
Τρί 21 Οκτ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά-σκεψου ποια συμφέροντα εξυπηρετεί το σκεπτικό σου και αν είσαι εσύ ...
από Cylon-4
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:48 Ανακοίνωση ξεφτίλα Τσαλοπούλος Χατζόπουλος δεν σάς κάνουν ε σάς κάνει ο Κατσαρης πόσο ποίο χαμηλά θα πέσετε
Μην ξεχναμε, για να τα λεμε ολα, οτι στις τελευταιες εκλογες ο Σαββιδης προτιμησε να στηριξει Κατσαρη και οχι Τσαλοπουλο, διαπραττωντας ενα απο τα μεγαλυτερα του λαθη.