Αναζήτηση για περισσότερες από 1267 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τελικά έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία;
Έγινε, αλλά είναι σαν να μην έγινε. Γιατί, αν γινόταν, θα είχε γίνει, ενώ εντέλει δεν έγινε.
Και ο Χασεκίδης και η εξωθεσμική έχουν, συνεπώς, δίκιο. Προσωπικά, πιστεύω την εξωθεσμική, γιατί δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η επιμονή της στη διαφάνεια ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί έχω ένα καρεκλάκι στο παλατάκι το οποίο το τοποθέτησε ο Σαββιδης σε μια ανακαίνιση που έχει γίνει. Και φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ο ας να τον αποζημιώσω που το χρησιμοποιώ μιας και όπως είναι γνωστό ο σπιτονοικοκύρης φροντίζει πάντα η περιουσία του τα πάγια του να είναι σε άψογη κατάσταση.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρακτικες καφενειου και λιγα λεω υποτιμουν μεχρι αηδιας τη νοημοσυνη μας μας θεωρουν αγραμματα χωριατακια που πισω απο την καρεκλα τους νομιζουν οτι πιασαν το παπα απο τα α@@@δια και κανουν οτι γουσταρουν .Πρεπει να προσπαθησουν παρα πολυ να με πεισουν οτι το βαζο με το μελι δεν ειναι γλυκο....και ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εξήγησε σωστά η εξωθεσμική. Είχαμε 5–2 στις τοποθετήσεις.
Στις δημοκρατίες τοποθετούνται, δεν ψηφίζουν. Οι ψήφοι είναι μπανάλ. Αυτά είναι για Σοβιέτ.
Στις δημοκρατίες τοποθετούνται, δεν ψηφίζουν. Οι ψήφοι είναι μπανάλ. Αυτά είναι για Σοβιέτ.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.
Αυτή κάνει την δουλειά της, αλλά δεν γίνεται να μην ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
......
...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:
Ναι, Παρασκευή θα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ούτε καν η Παρασκευή δεν τηρήθηκε....
Το θέμα είναι τι είδαν όλοι αυτοί, τι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι πει ο Πετμεζάς 
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητε @Blackgr4
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Tου Κατσαρή η δικηγορος είναι/ήταν, όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την είχε στις επιχειρήσεις του και την φόρτωσε και στον α.σ. για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.
Έφυγε ο Κατσάρης κατα τα αλλά ..
Μονο το υφος της οταν μιλαει σε κανει να θες να τη φτυσεις.
Πως μπλεξαμε με αυτη και τους αλλους ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...