Ναι, ναι.renegade έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 21:29 Να ρωτήσω, αυτός ο Βενης είναι ένα ψώνιο που έπανε κάποτε εκπομπή μαζί με τον τσατσαρό? Αυτός που έχει όλα τα γεννητικά χαρακτηριστικά ώστε να είναι οπαδός της ομάδας της γειτονιάς?
Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .
Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι λετε
Οποιος έχει τα κεφάλαια και τα αρχίδια να αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Τό γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το φτιάξει αυτός που έχει τα αρχίδια να τους γράψει όλους στα αρχίδια του.
Όπως και να λέγεται. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτής της ομάδας
Σαββίδης ή Μυστακίδης ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιθυμώντας δεδομένα το καλό του μπάσκετ, γνωριζοντας όμως ταυτόχρονα οτι η καθόλα ύποπτη (για να μην πω κάτι πιο χοντρό) στάση του ερασιτέχνη βρίσκεται σε προφανή σύμπλευση με τον υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ ( και υποψήφιο για να χτίσει το γήπεδο ... τώρα πώς αυτό μπορει να γίνει από αλλον πλην του ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς πλάκα τώρα
Η κατάσταση εχει ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ παρα πολύ
Πρέπει να γίνει νομική ενέργεια κατα του ΕΧΘΡΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ ΔΣ του ΑΣτίγμα
Μιλαμε για μεγαλους κατσιαπλιαδες πλέον
Δεν ξέρω (υποθέτω όμως) πως τους εχει "δεμενους" ο Τέλης και ουτε με νοιάζει
πρέπει να "τελειώσουν" χθες
Κάποτε φαγανε ...
Η κατάσταση εχει ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ παρα πολύ
Πρέπει να γίνει νομική ενέργεια κατα του ΕΧΘΡΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ ΔΣ του ΑΣτίγμα
Μιλαμε για μεγαλους κατσιαπλιαδες πλέον
Δεν ξέρω (υποθέτω όμως) πως τους εχει "δεμενους" ο Τέλης και ουτε με νοιάζει
πρέπει να "τελειώσουν" χθες
Κάποτε φαγανε ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω σημερα ηταν υπερ ιβανpaok_athens_g4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:38 Αυτό το σκουπίδι ο νικολαιδης ντροπιάζει τον σύλλογο....έχει κ η ξεφτίλα ένα όριο ρε καραγκιοζη
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγα πράγματα
Φτηνο το μεροκάματο σημερα
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.
θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;
το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.
θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρω γύρω όλοι! Θα το πείτε μέχρι τέλους. Αργά και βασανιστικά. Δε θα ναι τώρα γιατί πιθανώς και δε βιάζεστε