Η αναζήτηση βρήκε 688 εγγραφές

Return

από Sardan
Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εγώ ξέρω ότι μέχρι φέτος "ο Λουτσέσκου τρώει τα παιδιά του ΠΑΟΚ και δεν βλέπουμε πιτσιρίκια". Φέτος μας χαλάει ο Μύθου και ο Χατσίδης με τον Μπαταούλα. Μας χαλάει ο 21 ετών Μπιάνκο, μας χαλάει ο 26 Βολιάκο.

Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
από paokovios1974
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Μ@λ@κες ακομα ανοιχτο ειναι αυτο?
Πω μιλαμε μετα τη ευρωπαικη λιστα δεν ασχοληθηκα.
Ολα καλα θα πανε εχουμε πολυ καλη ομαδα και αν παει δοκαρι και μεσα μπορουμε να διεκδηκησουμε και το πρωταθλημα.
Στηριξη και ΠΑΟΚ ΟΛΕ :opaokara:
από abc_o_ karpouzas
Παρ 12 Σεπ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

περιμένω με αγωνία καπου τέλη...οχι μυστακίδη...νοέμβρη αρχές δεκέμβρη...ψαγμένες ...απόψεις για.........

γιατι δεν παίζει ...αυτός ...που είναι ...ο άλλος..το σύστημα και οι εμμονές...δεν μπορεί με τους...μικρούς...φτάνει...ο τσάλοφ...ο σορετίρε...δεν τον είδαμε τον παναη.....

ΠΑΟΚ εισαι ...
από Mīngus
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Μύθου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή που όσα χρόνια είναι στην ομάδα, αδίκησε μόνο τον Τζίμα από τα αετόπουλα.
Όσοι άξιζαν να παίξουν, έπαιξαν.
Έτσι θα παίξει και ο Μύθου πιστεύω αν αποδείξει την αξία του, έχοντας μάλιστα μικρό ανταγωνισμό.
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

renegade
Αυτό που γράφεις για Κουλιεράκη είναι προσωπική σου άποψη και επίτρεψέ μου να διαφωνώ.
Κωνσταντέλιας, Τζίμας, Τζόλης ήταν όλοι τους generational talents..
Όντως ο Κουλιεράκης δεν είχε μεγάλο συναγωνισμό, αλλά είχε μπροστά του τον Μιχαηλίδη, πιο έτοιμο και έμπειρο και τον ξεπέρασε. Ο ...
από pavlos06
Σάβ 13 Σεπ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεσαν να διωξουν τσαλωφ οποτε δεν καιγονταν ενδεχομένως και τόσο για φορ, εκτός αν προέκυπτε κάτι το εξαιρετικό.

Αρκετοι που λένε να παίρναμε φορ, αν παίρναμε και δεν έπαιζε ο μύθου θα έλεγαν τον λουτσο ηρωδη και άλλα αστεια που ακούνε σε πρωινη εκπομπή του μετρόκολλις.

Αντικατάσταση ...
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Για να σοβαρολογήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι σήμερα έκλεισε η περιοδός για την λίστα της Ευρώπης και όχι για τις μεταγραφές. Αν 13 Σεπτέμβρη είμαστε με δύο φορ, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

εδώ είμαστε ψαρά μου
φαινότανε το πράγμα, δυστυχώς

Ωραία, τώρα είναι η ώρα να ...
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά τα γ@#$να τα ρεπορτάζ πότε θα το καταλάβουμε ότι είναι 99% πίπες. Πάρε τον αγαπημένο σου ρεπόρτερ (όποιος κι αν είναι) και ξαναδιάβασε ένα-ένα όλα όσα έγραψε από Μάη μέχρι σήμερα. Αν τα πάρεις ως θέσφατο, τότε αυτοί που τρέχουν την ΠΑΕ πάσχουν από Αλτσχάιμερ, διαταραχές προσωπικότητας, διχασμό ...
από giaxxo
Δευ 15 Σεπ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Τσιριβεγια,Γιοβιτς,Μαριν και μερικοί του αρεως που πέρασαν απο εδώ αρχισαν να βγάζουν μάτια :roll: :lol:
Ως τώρα μονο ο Τετει της Κηφισιάς δείχνει πραματα.
Αυτο που για να σκίσουμε την ομάδα αναμεταδιδουμε ιδεες αντιπάλων ποτέ δε το κατάλαβα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Φιλε Αποστόλη η Κ16 καταργηθηκε.
Η διευρημενη φετος σε αριθμο ποδοσφαιριστων Κ17, εκτος απο το ηλικιακο πρωταθλημα της superleague, θα συμμετεχει και στο πρωταθλημα Κ17 της ΕΠΣΜ.
Κριθηκε οτι δεν ειναι σωστο να αντιμετωπιζουν ανδρες, στην Α κατηγορια ΕΠΣΜ, παροτι ομολογουμενως τα πηγαιναν περιφημα.
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".

Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.

Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
από Black_Knight
Τετ 03 Σεπ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...

Στο ποδοσφαιρο αυτο για καποιο λογο το λεμε οτι ο ιδιοκτητης ειναι εξαφανισμενος και εχει παρατησει την ομαδα. Στο μπασκετ βεβαια μας φαινεται φυσιολογικο.

Δεν διαφωνω ...
από eorptol1
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05
john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
Μπορεις να διαβασεις πριν μιλησεις για ιβανικους, λεω εγω τωρα
Εγώ πού είμαι ΠΑΟΚ από το 1972 είμαι ιβανικος Σερραίε ότι ναναι
από leomatos88
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.

Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.

Το να πετάμε την ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.

εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....

πάρτο αλλιως .....

και ...