Η αναζήτηση βρήκε 697 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανανέωσε ο Μπαλντέ μέχρι το 2028
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τελικό σου πόρισμα δεν συνάδει με αυτά που γράφεις παραπάνω ρε φίλε
Ή απολυτοτητα σου είναι θαυμαστή
Καλά, κερασάκι η τελευταία παράγραφος
Σωραίος
Ή απολυτοτητα σου είναι θαυμαστή
Καλά, κερασάκι η τελευταία παράγραφος
Σωραίος
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 05:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Α νομίζα εννοουσες σε κάποια μεταγραφή μας ,λάθος καταλαβα.
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φέρω ως παραδειγμα τον οάρη για να δείξω πως πολλες φορές όταν κρίνουμε κάποιους παικτες ξεχνάμε το σημαντικότερο.: να ταιριάζει ο παικτης που κοιτάμε με τον τρόπο που παιζει η ομάδα για την οποία τον προοριζουμε.
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααααα τώρα μην ανεβάζουμε τον πήχη και μη γράφουμε ονόματα.Καθε καλοκαίρι ακούμε οποιονδήποτε απλησίαστο παπά για ένα 3μηνο ότι και καλά έρχεται και μένουμε να ψάχνουμε παίχτες από τα πανέρια, αλλά τώρα τελευταία ημέρα σφίξανε οι κώλοι και αγχωθηκατε κύριοι? Και να μην ανεβάζουμε τρελές
Ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
George Best out για Επαναλμβανόμενη ειρωνία και προκληση άλλων μελών και της ομάδας
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φορ μονο δωρο δεν ειναι, αναγκαιο να ερθει αν θες να κανεις πραγματα και σε πρωταθλημα και ευρωπη.
Αυτό ειναι δική σου εκτίμηση.
Ο προγραμματισμός της ομάδας ήταν η αγορά ενός φορ. Αυτός ηταν ο Γιακουμάκης.
Δεύτερος φορ θα ερχόταν αν έφευγε ο Τσάλοφ.
Αν προέκυπτε κάτι αξιόλογο την ...