Αναζήτηση για περισσότερες από 1265 εγγραφές
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 02:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προσγειωθείτε ρε παιδιά. Κανένας ιδιοκτήτης ή μεγαλομέτοχος δεν είναι τόσο ηλίθιος να ταυτίσει το γήπεδο με την ΠΑΕ. Ένα γήπεδο ενώ θεωρητικά δημιουργεί value creation για την ΠΑΕ, ταυτόχρονα είναι εξαιρετική ευκαιρία για value extraction για τους μετόχους.
Τι εννοείς να ταυτίσει το γήπεδο ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 05:22
- Jump to forum
- Jump to topic
@Patron - Συμφωνώ με τον Μοντρεαλιώτη. Συμπεριφορές τού στυλ δεν καταδέχομαι να συνομιλήσω με εσάς τους παρακατιανούς δεν γίνονται ανεκτές στο φόρουμ. Δεν το λες ακριβώς έτσι αλλά προς τα εκεί φέρνει.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 06:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά έκανε το κομμάτι του κι αυτός κλαιν μαιν προχωράμεRexaris έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 05:22 @Patron - Συμφωνώ με τον Μοντρεαλιώτη. Συμπεριφορές τού στυλ δεν καταδέχομαι να συνομιλήσω με εσάς τους παρακατιανούς δεν γίνονται ανεκτές στο φόρουμ. Δεν το λες ακριβώς έτσι αλλά προς τα εκεί φέρνει.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως τα περί ΓΣ, το πιθανότερο είναι να μην ισχύουν.
Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να υπήρχε αναφορά σε κάποιο σημείο του μνημονίου, ως μέρος της διαδικασίας για να φτάσουμε στην υπογραφή της σύμβασης.
Ακριβως αυτο.Θα μιλαμε για παγκοσμια πρωτοτυπια δυο κειμενα,δυο μνημονια, απο δυο διαφορετικες ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προς το κλείσιμο της συζήτησης, ο Τόμας μάς έδωσε και μία… ιδέα από τον Ιβάν Σαββίδη:
“Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, με πολύ σεβασμό πάντα. Εγώ δεν το περίμενα, αλλά πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Παρ’ ότι ήταν μακριά, πάντα προσπαθούσε να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, να μας δίνει αγάπη, δύναμη ...
“Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, με πολύ σεβασμό πάντα. Εγώ δεν το περίμενα, αλλά πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Παρ’ ότι ήταν μακριά, πάντα προσπαθούσε να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, να μας δίνει αγάπη, δύναμη ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας το πάρουν αυτό οι γνωστοι που λένε τα γνωστά έχοντας πάντα την κάλυψη "α εγώ οπαδός είμαι δικαιούμαι να λέω ότι παπαριά μου κατέβει, μην υπερασπίζεσαι δισεκατομμυριούχους" και να το κάνουν ότι τους ευχαριστεί
- Δευ 27 Οκτ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια οποιος και να φτιάξει (το) γηπεδο 1000% θα μπει σε επενδυτικό πρόγραμμα/επιχορηγησεις/αναπτυξιακούς νομους και λοιπές διαδικασίες
Οποτε μην νομιζετε οτι θα βγαλει ο χρηματοδοτης ΟΛΑ τα λεφτα από την τσεπη του
Αυτο ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ
Η "επιδότηση" πέραν των άλλων....συμφέρει και τους υπαλλήλους που θα ...
Οποτε μην νομιζετε οτι θα βγαλει ο χρηματοδοτης ΟΛΑ τα λεφτα από την τσεπη του
Αυτο ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ
Η "επιδότηση" πέραν των άλλων....συμφέρει και τους υπαλλήλους που θα ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά, όποιος χρηματοδοτήσει το έργο, θα λαμβάνει ένα μέρος από τα έσοδα της ΠΑΕ (εισιτήρια, διαφημιστικά γηπέδου κτλ), προκειμένου να κάνει απόσβεση της επένδυσης και να αποκομίσει κέρδος. Η διαφορά είναι ότι, αν ο χρηματοδότης του έργου είναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λογικά τα υπερκέρδη θα ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπαπ κλαρίνα: 80-90εκ προϋπολογισμός με 40+ από την περιφερεια αττικής, συν του ΟΠΑΠ, ανάθεμα να μπήκανε 10-20εκ από τους χάρτινους
Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά γιατί της χάρτινης στοίχισε μόνο τόσο και σε εμάς υπολογίζεται να στοίχισε 200 - 250 εκ. ?
γιατι ειναι σαν χεστρα ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 01:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω δυστηχως να ήταν αφέλεια, μάλλον ασίστ κλάσης Ντελια ήταν.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 01:01 Εξ αρχής αναρωτιομουν, αν όντως η επίμαχη δήλωση ΚΚ οφειλόταν μόνο σε αφέλεια .
- Τρί 28 Οκτ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε όχι και πρώτη φορά φέτος.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένας έξω από τα γραφεία. Ο σύλλογος δεν πρέπει να διαλυθεί.και κυρίως ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο το 2008 εδώ στο ΠΑΟΚμάνια, όπως και σε κάποια άλλα φόρουμ που είναι πλέον κλειστά, άνθρωποι όπως ο Κareena, o Free4, o Loverboy και πολλοί άλλοι γράφανε για τους Σφραγιδοκράτορες του ΑΣ ΠΑΟΚ και το σκοτεινό ρόλο τους στην απαξίωση του ΠΑΟΚ.
Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια. Είμαστε σχεδόν στο 2026 και ...
Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια. Είμαστε σχεδόν στο 2026 και ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενδιαφέρον τιτίβισμα/απάντηση του "Αναδομώ", μέλους της ... πενταμελούς από τρεις αποτελούμενης επιτροπής των τεχνοκρατών της ΑΣτοάς. Τον κράζει ένας Mystakidian ότι πρέπει να παραιτηθεί επειδή (drum roll, κρατήστε την αναπνοή σας) άκουσε στην εκπομπή του Κόλκα διαφήμιση της εταιρείας του ...