Αναζήτηση για περισσότερες από 1267 εγγραφές

Return

από trouman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

κλαμα η δεκαλεπτη συνομιλια μποζο καζινακια να τα βαζουν με υους εξι που μειοψηφισαν

τελοφανς μαζι τους θα πιειτε το πικρο ποτηρι γουλια-γουλια

πρωτα πηγε να του βουτηξει το λιμανι με φουστικο τροπο και επειτα το ιδιο με το γηπεδο και κατα επεκταση την παε.

παρτε το χαμπαρι στον ΠΑΟΚ και σε ...
από gervasio artigas
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

θα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον να εξαφανιστει τελειως ο Μυστακιδης απο σημερα, απο ΚΑΕ και ενδιαφερον για ΠΑΕ.
Να επιστρεψουμε στις εργοστασιακες μας ρυθμισεις, με πωλησεις, περιφραξη στο προπονητικο, ελα-φυγε με Λουτσε, ανανεωσεις και μεταγραφες κατω του μετριου, και γηπεδο με ΘΑ και ΑΝ.
Διαβαζω ...
από Taseos
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Για να εξαφανιστεί κάποιος πρέπει να εμφανιστεί πρώτα. Με το καλό να εμφανιστεί. Με το καλο
από Мир
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

θα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον να εξαφανιστει τελειως ο Μυστακιδης απο σημερα, απο ΚΑΕ και ενδιαφερον για ΠΑΕ.

Αυτό θα επιβεβαιώσει τις εύλογες αμφιβολίες που υπήρχαν για τον συγκεκριμένο επενδυτή και τον άκομψο τροπο που εμφανίστηκε στα κοινά του σύλλογο. Αλλά μιλάμε για εφιαλτικό σενάριο γιατί ...
από WestBlock4
Σάβ 25 Οκτ 2025, 06:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως καταλαβα οτι τους ήρθε κεραυνός που δε το περιμεναν κ εχουν απελπιστεί.
Ξερουν κ οι ίδιοι οτι δεν αλλαζει όλο αυτό κ παράγουν αηδίες να αλλαξει το κλίμα.
Η ιστορια τελείωσε, ολα κρινοντια στο πως θα κινηθεί ο ΙΒΑΝ πλεον
από george188
Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:16
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 05:59 Ενώ ο Τέλης ρε @@παρα Πετρουλάκη θα το έκανε δώρο στον ΠΑΟΚ ε;. Δεν θα είχε την εκμετάλλευση :lol:
Τι εμετός...
Μπουζος οχι πετρουλακης. Ο πετρουλακης στο σαιτ του έχει πάρει θέση υπέρ ιβαν
από joshua
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα περασει απο καμια ΓΣ.Αν το τελικο κειμενο ειναι αυτο που βγηκε προς τα εξω με μονη αλλαγη το 100% απο το 70-30 ειναι αποκλειστικα στο χερι του Ιβαν και της ΠΑΕ να ολοκληρωθει θετικα το ολο θεμα.
από SCIFO
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν κρίνεται ικανός να κάνει συμφωνία για τη ν.Τούμπα όχι με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ι.Σαββίδη, αλλά ούτε και με τον εν αναμονή ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Τ.Μυστακίδη.

Ο ΑΣ έχει απαξιωθεί πλήρως αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην νομίζει οτι κάθε κουβέντα κάθε διαπραγμάτευση τώρα και στο μέλλον ...
από gervasio artigas
Σάβ 25 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Επιπλέον το δς θα μείνει στην ιστορία γιατί κατάφερε να βλέπει ο λαός του ΠΑΟΚ τον ας όχι αδιάφορα αλλά σχεδόν ως εχθρό. Και αυτό δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα έχει επιπτώσεις

Έχω εντελώς αντίθετη άποψη
Ο ΑΣ έδωσε και στον πιο αδαή να καταλάβει τι σήμαινε αυτη η διφορουμενη κουβεντα του γίγαντος ...
από Equalizer
Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

...
Δεν έχει κανένα νόημα να κατασκευαστεί μια ν.Τούμπα
αν τα έσοδα από την εμπορική της εκμετάλλευση δεν κατευθύνονται αποκλειστικά
<εκτος των δικαιωμάτων του ΑΣ>
στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ
δηλαδή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γιατί στην άλλη περίπτωση εκτός της απώλειας εσόδων που θα εκτόξευαν τον ...
από SCIFO
Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνώ με τον Πανάκα στο εξής ένα
ότι η λογική έλεγε χρήμα δηλαδή Μυστακίδης
και το συναίσθημα ηθική δηλαδή Σαββίδης
Δεν έχει κανένα νόημα να κατασκευαστεί μια ν.Τούμπα
αν τα έσοδα από την εμπορική της εκμετάλλευση δεν κατευθύνονται αποκλειστικά
<εκτος των δικαιωμάτων του ΑΣ>
στον ...
από leomatos88
Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από iremidynami 4+
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε παρακαλώ τα λόγια ...

είναι λόγια για έργα ... όλοι πρέπει να βρούμε τρόπο να γραφτούμε στον ΑΣ ... οι μάχες δίνονται από μέσα σε τέτοια θέματα ... όχι με πεσίματα
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε εμείς ούτε αυτοί είναι διοίκηση στον ας. ΟΛΟΙ δικαιούνται να έχουν άποψη. Δεν τα έχω με κανέναν οπαδό που θέλει τέλη ή ιβαν. Το δίλημμα δεν είναι αυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνει ο ας και πως κινείται.οπως δε θα δεχτώ να ...