Αναζήτηση για περισσότερες από 6278 εγγραφές

Return

από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.

Δεν τους ...
από Guitarman
Κυρ 26 Οκτ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Καλά και σωστά τα όσα λέμε για τη στάση δημοσιογράφων στο θέμα ΑΣ και Ιβαν. Για το οτι σήμερα η Φορτσα αφιερώνει 2 σελίδες από τις 51 στο μπάσκετ και 10 γραμμές στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό κάποιο σχόλιο; Ναι φέρει ευθύνη και ο ίδιος ο Μυστακιδης αλλά για μένα είναι τεράστια ασέβεια προς ...
από trouman
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

E, καλά τώρα αν κάποιος δημοσιογράφος γράψει κάτι αρνητικό για τον Σαββίδη του κάνει πόλεμο.
Αν οι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι που είναι αποδεδειγμένα υπάλληλοι όχι μόνο του Σαββίδη αλλά ήταν από εποχής Μπάτμαν και ιντερσάτ και αβαντοδόροι του Γούμενου, γλείφουν όλη την ώρα όλα καλά.

Όταν γράφουν ...
από Grimson4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Tolaros έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:13
Grimson4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:01 Τι γινετε με το μπάσκετ? Πέρασε ένας μήνας από τον έλεγχο και ακόμα τίποτα μήπως θα κάνει πίσω γιατί βλεπει να χάνετε το γήπεδο?
Θα το ήθελες ?
Εαν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλον για να μην μείνει το μπάσκετ ετσι ναι θα το ήθελα. Εσύ βλέπεις οτι προχωράει το πράγμα ?
από Taseos
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
από Мир
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39 ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
από Sera4
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Θανασαρας το πάρει απόφαση, αντίπαλο δεν θα βρει κανέναν.

Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
από Equalizer
Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος

1. Ποια είναι η προταθεισα συμφωνία για την εκμετάλλευση του γηπέδου μπάσκετ;

2. Γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ και σε κανέναν;

3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και ...
από Equalizer
Δευ 03 Νοέμ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

Από ΟΛΑ όσα έχουν γίνει τόσο καιρό ρε συ Καλαμαργιάννη, ΑΥΤΟ βρήκες να βαφτίσεις "τρύπημα στην ομάδα";

Πλάκα μας κάνεις;

Η φράση "τι είναι αυτό το σουπερμπασκετ" αρκούσε και ως απορία, και ως κριτική στο κείμενο.
από leomatos88
Δευ 03 Νοέμ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος

1. Ποια είναι η προταθεισα συμφωνία για την εκμετάλλευση του γηπέδου μπάσκετ;

2. Γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ και σε κανέναν;

3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση

Είχε βγει στις 16 του περασμένου Ιούνη και πανηγύριζε, αγκαλίτσα με τα ρετάλια του ερασιτέχνη και συγκεκριμένους συνδεσμίτας, που επιτέλους το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή απανταχού γινόταν ...
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτονοητο να δωθει η εκμεταλευση του γηπεδου στον επενδυτη οποιος και αν ειναι αυτος.
Τραγικο το οτι δεν δοθηκε ηδη στον Χατζοπουλο..
Υ.Γ.Οτι και να γινει τελικα εγω ειμαι ησυχος λογω της υπαρξης του Χατζοπουλου και των ανθρωπων του.

Αν δεν έχει 150 μυρια εγγυητική απο τράπεζα της Μόσχας δεν ...
από aivas19
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?

Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
από tzo_1926
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?

Μέχρι και το Σαββιδεικο ...