Κύριοι, όπως αναφέρει ο giapas πολύ σωστά, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται να εθελοτυφλουμε άλλο.
Είναι ανεπίτρεπτο να ξεφυτρώνουν προφίλ που γράφουν συγκεκριμένα σε 2-3 τοπικ ακατάπαυστα, που αν απομονώσεις τα ποστ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσεις για ΠΑΟΚτσηδες.
Δηλαδή έχουμε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1254 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε λιγο αμα ενωσεις τα username θα βγαινει ανακοινωση.
Αντε και βιβλιο!
Αντε και βιβλιο!
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!
Αν κερδισουμε διαρκειας μπορουμε να το δωσουμε σε καποιο μελος απο εδω μεσα που δεν εχει την δυνατοτητα να παρει διαρκειας η τελος παντων για χ-ψ λογους δεν μπορεσε να παρει;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Φανταστικό!
Να δούμε και του Μυστακίδη τώρα για να διαλέξουμε.
Να δούμε και του Μυστακίδη τώρα για να διαλέξουμε.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβγαλε και η Populous όλο το project κατά 90 %. Από ότι βλέπεται αλλάζει όλη η περιοχή ,έχουν σχεδιάζει μέχρι και ποδηλατοδρόμους και διαδρομή για τρέξιμο ,θα υπάρχει μουσείο ,χώρος για τα παιδιά ,γενικά διάφορα θεματικά,υπογειοποιειται η Κλεάνθους όπου την μέρα της λαϊκής θα γινεται στο πεζόδρομο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ λέω να κάνετε πως κοιμάστε ….
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει πλεον παυει να ειναι αστειο. Πες οτι εισαι ο Μυστακιδης και θες να πιεσεις για να παρεις την ΠΑΕ. Ειναι δυνατον να πιστευεις εν ετη 2025 οτι με τετοια αρθρα θα ασκησεις πιεση; Και αν δεν ειναι κατα παραγγελια, δεν σε θιγει σαν προσωπικοτητα να σε παρουσιαζουν ετσι διαφοροι μπακαληδες;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πείτε για εμάς τους άσχετους , τι σημαίνει η συγκεκριμένη εγγυητική πρακτικά ?
Ότι απλά κατέχει αυτά τα χρήματα ? Ή δεσμεύεται με κάποιο τρόπο για το γήπεδο ? Ή κάτι άλλο ?
Ότι απλά κατέχει αυτά τα χρήματα ? Ή δεσμεύεται με κάποιο τρόπο για το γήπεδο ? Ή κάτι άλλο ?
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο έχω αντέξει να ακούσω "αθλητικά" ραδιόφωνα της πόλης, δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.Mīngus έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:52
Καλώς η κακώς ελάχιστα είναι τα μέσα στα οποία δεν ασκεί ο Ιβάν επιρροή στην πόλη.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας οι πισωπλατες, οι ύπουλες μέθοδοι και τακτικές..
Όχι τα πρόσωπα, οι πουστικες πρακτικές και δόλιες συμπεριφορές.
Ποτέ δε θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμα κι αν κάποιοι βλέπουν το χρυσό δόντι και λιγουρεύονται ή είναι φίλα προσκείμενοι σε εξουσίες και συμφέροντα που είναι απέναντι ...
Όχι τα πρόσωπα, οι πουστικες πρακτικές και δόλιες συμπεριφορές.
Ποτέ δε θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμα κι αν κάποιοι βλέπουν το χρυσό δόντι και λιγουρεύονται ή είναι φίλα προσκείμενοι σε εξουσίες και συμφέροντα που είναι απέναντι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...