Κύριοι, όπως αναφέρει ο giapas πολύ σωστά, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται να εθελοτυφλουμε άλλο.
Είναι ανεπίτρεπτο να ξεφυτρώνουν προφίλ που γράφουν συγκεκριμένα σε 2-3 τοπικ ακατάπαυστα, που αν απομονώσεις τα ποστ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσεις για ΠΑΟΚτσηδες.
Δηλαδή έχουμε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2801 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε λιγο αμα ενωσεις τα username θα βγαινει ανακοινωση.
Αντε και βιβλιο!
Αντε και βιβλιο!
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν στατιστικα για το ποσοι νεοι λογαριασμοι δημιουργηθηκαν Ιουλιο - Αυγουστο 2025; Λογικα πρεπει να ειναι ρεκορ για το φορουμ. Και ω τι συμπτωση. Πολλοι απο αυτους τους λογαριασμους, απο το πρωτο εως το τελευταιο τους ποστ, κραζουν την λειτουργια της ΠΑΕ (σε ολα τα θεματα) και ενιοτε τον ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό έγινε ρηπορτ νωρίτερα και αγνοήθηκε.
Μετά του κάνατε ξανά παρατηρήσεις.
Τελικά έφαγε μπαν άλλος που τσίμπησε και του απάντησε σε κάποια άλλη από τις ανοησίες του.
Καταλαβαίνω ότι γίνεται χαμός στο νήμα των μεταγραφών αλλά νομίζω είστε έμπειροι και καταλαβαίνετε τι γίνεται.
Τι σχεση ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
@tolis14 Ρε Τόλη! Που πας ρε φίλε! Κάτσε εδώ! Γιατί μας αφήνετε ένας ένας να παλεύουμε με τα θηρία;
Κάνε ένα διάλλειμα και επέστρεψε παλίκαρε!
Κάνε ένα διάλλειμα και επέστρεψε παλίκαρε!
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ, μέσα σε όλα τα χρόνια έχουμε πει, πάρα πολλά μέλη. Πολλές φορές. Απλά χάνονται μέσα σε όλα όσα λέγονται.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αυτονόητο από την ευγνωμοσύνη όσων περνάμε ώρες εδώ μέσα σε όλους όσους κρατάνε το paokmania. Σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πάρα πάρα πολλά άτομα.
Κατά ...
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αυτονόητο από την ευγνωμοσύνη όσων περνάμε ώρες εδώ μέσα σε όλους όσους κρατάνε το paokmania. Σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πάρα πάρα πολλά άτομα.
Κατά ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Billpaok666
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27
Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια
Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.
Έφαγε ΔΥΟ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού το έγραψε το παιδί τον ήξερε, δεν είπε και κανένα ψέμα αν το δεις με το γράμμα του νόμου

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.
Εγώ δεν σε ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Nunies4
Μία μέρα εκτός για οφ τόπικ και εριστικό σχόλιο.
Όποιος απαντάει στο ίδιο ύφος προκαλώντας εντάσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη.
Παιρνοντας αφορμη απο το μονοημερο μπαν, οταν γραφει καποιος πως αλλο μελος του φορουμ νοιαζεται πως να βαλει λεφτα στις τσεπες ο Σαββιδης και οχι για το ...