San4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4496 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καταρχάς να πω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο τέλεια αρμονία μεταξύ του nickname και των πράξεων σου Equalizer.
Φυσικά βέβαια και καταλαβαίνω την θέση σου με όλα αυτά που έχουνε συμβεί από το καλοκαίρι και την ανάγκη για μία προσπάθεια εξισορρόπησης πραγμάτων, καταστάσεων και απόψεων.
Αυτό ...
Φυσικά βέβαια και καταλαβαίνω την θέση σου με όλα αυτά που έχουνε συμβεί από το καλοκαίρι και την ανάγκη για μία προσπάθεια εξισορρόπησης πραγμάτων, καταστάσεων και απόψεων.
Αυτό ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια στην προκειμένη το κορίτσι είναι ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας που επηρεάζει τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων (άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο).
Εκτός και αν θεωρήσουμε σαν αξίωμα ότι η εμπλοκή οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου είναι πάντα για το καλό του συλλόγου.
Με αυτό το δεδομένο ναι ...
Εκτός και αν θεωρήσουμε σαν αξίωμα ότι η εμπλοκή οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου είναι πάντα για το καλό του συλλόγου.
Με αυτό το δεδομένο ναι ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να πει κάποιος μια κουβέντα για τον Χ Σαββίδη, επειδή απλά, πολύ απλά αυτό αφορά την καψούρα μας, τον ΠΑΟΚ. Δεν υπερασπίζεται λοιπόν κάποιος τον δισεκατομμυριούχο, αλλά τον ΠΑΟΚ , στον βαθμό που τα συμφέροντα ταυτίζονται.
Αν ο Χ Σαββίδης φύγει από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα κάποιος θα ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα μαζευόταν ο διχασμος; Ειλικρινά δεν καταλαβαινω.
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετα πράγματα συζητάτε συγγνώμη
Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις, πιθανώς απολύτως λογικές και δίκαιες
Καμία σχέση με Μπαν στον όντι
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις δύο σειρές αιτιολόγησης του Μπαν, θα δει πως η βαρύτητα δεν προκύπτει από το τι είπε για ένα άλλο μέλος
Αλλά δεν είχα ...
Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις, πιθανώς απολύτως λογικές και δίκαιες
Καμία σχέση με Μπαν στον όντι
Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις δύο σειρές αιτιολόγησης του Μπαν, θα δει πως η βαρύτητα δεν προκύπτει από το τι είπε για ένα άλλο μέλος
Αλλά δεν είχα ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι ο ιβαν είχε θέμα ρευστότητας αλλά πήρε την επο 2 φορές και η διοίκηση του είναι μάπα με τα όποια λάθη και όποια σωστά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε αναλυτικά. Προσοχή όμως δεν θέλω μπακάλικα. Θέλω σοβαρ επιχειρήματα. Οχι τι γράφουν οι αρδ και το πιστεύουν. Νούμερα κια ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!
Αν κερδισουμε διαρκειας μπορουμε να το δωσουμε σε καποιο μελος απο εδω μεσα που δεν εχει την δυνατοτητα να παρει διαρκειας η τελος παντων για χ-ψ λογους δεν μπορεσε να παρει;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Φανταστικό!
Να δούμε και του Μυστακίδη τώρα για να διαλέξουμε.
Να δούμε και του Μυστακίδη τώρα για να διαλέξουμε.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Έβγαλε και η Populous όλο το project κατά 90 %. Από ότι βλέπεται αλλάζει όλη η περιοχή ,έχουν σχεδιάζει μέχρι και ποδηλατοδρόμους και διαδρομή για τρέξιμο ,θα υπάρχει μουσείο ,χώρος για τα παιδιά ,γενικά διάφορα θεματικά,υπογειοποιειται η Κλεάνθους όπου την μέρα της λαϊκής θα γινεται στο πεζόδρομο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ λέω να κάνετε πως κοιμάστε ….