Αναζήτηση για περισσότερες από 4496 εγγραφές

Return

από Miles
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

San4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου ...
από renegade_01
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς να πω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο τέλεια αρμονία μεταξύ του nickname και των πράξεων σου Equalizer.
Φυσικά βέβαια και καταλαβαίνω την θέση σου με όλα αυτά που έχουνε συμβεί από το καλοκαίρι και την ανάγκη για μία προσπάθεια εξισορρόπησης πραγμάτων, καταστάσεων και απόψεων.
Αυτό ...
από gervasio artigas
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
από nunies4
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια στην προκειμένη το κορίτσι είναι ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας που επηρεάζει τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων (άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο).
Εκτός και αν θεωρήσουμε σαν αξίωμα ότι η εμπλοκή οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου είναι πάντα για το καλό του συλλόγου.
Με αυτό το δεδομένο ναι ...
από aivas19
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
από Guitarman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να πει κάποιος μια κουβέντα για τον Χ Σαββίδη, επειδή απλά, πολύ απλά αυτό αφορά την καψούρα μας, τον ΠΑΟΚ. Δεν υπερασπίζεται λοιπόν κάποιος τον δισεκατομμυριούχο, αλλά τον ΠΑΟΚ , στον βαθμό που τα συμφέροντα ταυτίζονται.

Αν ο Χ Σαββίδης φύγει από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα κάποιος θα ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...
από aivas19
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...
από aivas19
Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα μαζευόταν ο διχασμος; Ειλικρινά δεν καταλαβαινω.
από Equalizer
Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Άσχετα πράγματα συζητάτε συγγνώμη

Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις, πιθανώς απολύτως λογικές και δίκαιες

Καμία σχέση με Μπαν στον όντι

Αν κανείς μπει στον κόπο να διαβάσει τις δύο σειρές αιτιολόγησης του Μπαν, θα δει πως η βαρύτητα δεν προκύπτει από το τι είπε για ένα άλλο μέλος

Αλλά δεν είχα ...
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι ο ιβαν είχε θέμα ρευστότητας αλλά πήρε την επο 2 φορές και η διοίκηση του είναι μάπα με τα όποια λάθη και όποια σωστά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε αναλυτικά. Προσοχή όμως δεν θέλω μπακάλικα. Θέλω σοβαρ επιχειρήματα. Οχι τι γράφουν οι αρδ και το πιστεύουν. Νούμερα κια ...
από psykoman
Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!

Αν κερδισουμε διαρκειας μπορουμε να το δωσουμε σε καποιο μελος απο εδω μεσα που δεν εχει την δυνατοτητα να παρει διαρκειας η τελος παντων για χ-ψ λογους δεν μπορεσε να παρει;
από Montrealiotis
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Φανταστικό!

Να δούμε και του Μυστακίδη τώρα για να διαλέξουμε.
από panpangr77
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Έβγαλε και η Populous όλο το project κατά 90 %. Από ότι βλέπεται αλλάζει όλη η περιοχή ,έχουν σχεδιάζει μέχρι και ποδηλατοδρόμους και διαδρομή για τρέξιμο ,θα υπάρχει μουσείο ,χώρος για τα παιδιά ,γενικά διάφορα θεματικά,υπογειοποιειται η Κλεάνθους όπου την μέρα της λαϊκής θα γινεται στο πεζόδρομο ...
από DamoN
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ λέω να κάνετε πως κοιμάστε ….