Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ωραία όλα όσα κουβεντιάζουμε εδώ και κοντά 30 μέρες περί νέου γηπέδου, παιχνιδιών εξουσίας, για "τρυπήματα", ποτάμια που δε γυρίζουν πίσω, κατσαρήδες, κουνούπια κοκ.
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από ...
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τωρα ειναι σοβαρά πραγματα αυτά;
Τι είναι ο Α.Σ. ΠΑΟΚ; Ο μπακάλης της γειτονιάς με το μπακαλοτέφτερο που γραφει τα βερεσέ;
Είναι τόσο δυσκολο να δημιουργηθει μια σελίδα ωστε να γίνονται οι εγγραφές ηλεκτρονικά;
Κατι που γίνεται παγκοσμίως,αλλά όχι στον Α.Σ ΠΑΟΚ γιατί,λεει,φοβόμαστε μην κανουν ...
Τι είναι ο Α.Σ. ΠΑΟΚ; Ο μπακάλης της γειτονιάς με το μπακαλοτέφτερο που γραφει τα βερεσέ;
Είναι τόσο δυσκολο να δημιουργηθει μια σελίδα ωστε να γίνονται οι εγγραφές ηλεκτρονικά;
Κατι που γίνεται παγκοσμίως,αλλά όχι στον Α.Σ ΠΑΟΚ γιατί,λεει,φοβόμαστε μην κανουν ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηλεκτρονικα στελνεις τα στοιχεια σου στα παιδια που προανεφερα και γινεσε μελος...με 1 κλικ
Ενοοειται οτι το συστημα του ΑΣ ειναι απαρχαιομενο...
Αλλα μην ψαχνουμε δικαιολογειες...
Γινε και εσυ μελος στον ΑΣ και ελα να κανουμε προταση να το αλλαξουμε...
Ενοοειται οτι το συστημα του ΑΣ ειναι απαρχαιομενο...
Αλλα μην ψαχνουμε δικαιολογειες...
Γινε και εσυ μελος στον ΑΣ και ελα να κανουμε προταση να το αλλαξουμε...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρός λοιπόν να συμμετάσχουμε μαζικά και να αλλάξουμε την διαδικασία.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα και σ' αυτό απάντησα.
Ξαναλέω λοιπόν.
Κινήθηκε για την εξαγορά. Ο Ιβάν πουλάει με ένα ποσό που ο Μυστακίδης θεωρεί παντελώς άτοπο.
Επιλέγει να μην τα δώσει και το σενάριο που εξυφαίνει είναι να δώσει αυτά τα λεφτά για το γήπεδο κι έχοντας ένα κακό ιστορικό με τον Ιβάν έτσι κι αλλιώς, με ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάση για συζήτηση δεν υπάρχει, γιατί θεωρείς αυτονόητο και σημείο παραδοχής κάτι που μπορεί για τον άλλον να μην είναι.
Η βασική αρχή της συζήτησης είναι ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη.
Το ότι δεν έχουμε την ίδια, δε σημαίνει ότι σε έναν από τους δύο μας ανήκει αποκλειστικά η αλήθεια.
Ε ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάση για συζήτηση δεν υπάρχει, γιατί θεωρείς αυτονόητο και σημείο παραδοχής κάτι που μπορεί για τον άλλον να μην είναι.
Η βασική αρχή της συζήτησης είναι ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη.
Το ότι δεν έχουμε την ίδια, δε σημαίνει ότι σε έναν από τους δύο μας ανήκει αποκλειστικά η αλήθεια ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ γιατί μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.
Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.
Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι υπέστη δηλαδή για να καταλάβω;
Να είμαι εγώ λέμε τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ανοίξω τον δρόμο για πραξικόπημα και μετά να λέω α υπέστην μπουλινγκ από την Εσπρέσο αφήστε με να αναρρώσω.
Δεν είμαστε καλά
ΥΓ. Προφανώς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μιλάω. Αν έχει γίνει κάποια σωματική ...
Να είμαι εγώ λέμε τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ανοίξω τον δρόμο για πραξικόπημα και μετά να λέω α υπέστην μπουλινγκ από την Εσπρέσο αφήστε με να αναρρώσω.
Δεν είμαστε καλά
ΥΓ. Προφανώς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μιλάω. Αν έχει γίνει κάποια σωματική ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εξέτασα τι διάλεξες
Άμα δεν ήθελε να υπόκειται σε λέξεις όπως τρύπημα και πραξικόπημα, να μην τα εκανε
Και τα πέντε άρθρα για τρεις μέρες από μερικά σάιτ, δεν είναι δολοφονία χαρακτήρα.
Ειδικά όταν έρχονται από την πλευρά που τον έσωσε πολλάκις και τον συντήρησε για 13 χρονια
Άμα δεν ήθελε να υπόκειται σε λέξεις όπως τρύπημα και πραξικόπημα, να μην τα εκανε
Και τα πέντε άρθρα για τρεις μέρες από μερικά σάιτ, δεν είναι δολοφονία χαρακτήρα.
Ειδικά όταν έρχονται από την πλευρά που τον έσωσε πολλάκις και τον συντήρησε για 13 χρονια
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, για όποιον δεν το κατάλαβε, ήμουν και είμαι έξαλλος με ΑΣ και Κατσαρή και με όλους τους άλλους που εντός ΠΑΟΚ έπαιξαν ρόλο σε αυτό που συνέβη και τους λόγους τους έχω πει και εξηγήσει πολλάκις.
Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δεν τον αποθεωνα γιατί θυμάμαι το πραξικόπημα στο μπάσκετ, που ήταν ένα ...
Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δεν τον αποθεωνα γιατί θυμάμαι το πραξικόπημα στο μπάσκετ, που ήταν ένα ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντελώς γελοιο να λέμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να χαρακτηριστεί κάποιος που δεν έχτισε κάτι που αυταποδεικτα θα ήταν προς το ίδιο του το συμφέρον
Ο Σαββίδης δεν χρωστάει να κάνει γήπεδο. Θέλει να κάνει γήπεδο. Κάτι έχει παρεξηγηθεί εδω. Το ότι δεν το έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι επειδή δεν το ηθελε
Το να ...
Ο Σαββίδης δεν χρωστάει να κάνει γήπεδο. Θέλει να κάνει γήπεδο. Κάτι έχει παρεξηγηθεί εδω. Το ότι δεν το έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι επειδή δεν το ηθελε
Το να ...