Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
the eyes chico they never lie
the eyes chico they never lie
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εμένα δυστυχώς μου φέρνει πολύ σε σαπουνόπερα η όλη ιστορία, παντρεμένη (ΑΣ) της παίρνει τα μυαλά με υποσχέσεις και λεφτά ο νέος γκόμενος(Μυστα).
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Ιβαν! Μολων λαβε.
Και για να απαντήσω στον φίλο @Mingus.
Οχι δεν θέλουμε γήπεδο σκέτο, χωρίς προϋποθέσεις.
Το γήπεδο θα το κάνει ο Ιβαν. Οπως έκανε και ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα.
Κυνήγι στον ΑΣ τώρα, να κάνει εκλογές. Αυτό το ΔΣ δεν έχει χώρο στον ΠΑΟΚ.
Και για να απαντήσω στον φίλο @Mingus.
Οχι δεν θέλουμε γήπεδο σκέτο, χωρίς προϋποθέσεις.
Το γήπεδο θα το κάνει ο Ιβαν. Οπως έκανε και ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα.
Κυνήγι στον ΑΣ τώρα, να κάνει εκλογές. Αυτό το ΔΣ δεν έχει χώρο στον ΠΑΟΚ.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω την αποψη που λεει "εμας μας νοιαζει το γηπεδο πανω απο ολα και ποιος θα το κανει πιο γρηγορα".
Οι προθεσεις του καθενος δεν μας ενδιαφερουν;
Ειναι δυνατον να τις παραμεριζουμε; Και δεν μιλαω για τις προφανεις, τις επιχειρηματικες προθεσεις εκμεταλλευσης του ...
Οι προθεσεις του καθενος δεν μας ενδιαφερουν;
Ειναι δυνατον να τις παραμεριζουμε; Και δεν μιλαω για τις προφανεις, τις επιχειρηματικες προθεσεις εκμεταλλευσης του ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Mag σεβαστά όσα λες και κατανοητή η οπτική σου
ΑΛΛΑ
Υπάρχει ένα αλλά
Όταν είσαι διοίκηση ερασιτέχνη, το να μπαίνεις στο ίδιο ζύγι με έναν υπάλληλο που είπε κάτι άστοχο προφορικά και εκτός ημερήσιας ατζέντας, μάντεψε: Πάλι εσένα (τον ΑΣ δλδ) προσβάλλει, οχι τον υπάλληλο.
Όταν έχεις θεσμικό ρόλο ...
ΑΛΛΑ
Υπάρχει ένα αλλά
Όταν είσαι διοίκηση ερασιτέχνη, το να μπαίνεις στο ίδιο ζύγι με έναν υπάλληλο που είπε κάτι άστοχο προφορικά και εκτός ημερήσιας ατζέντας, μάντεψε: Πάλι εσένα (τον ΑΣ δλδ) προσβάλλει, οχι τον υπάλληλο.
Όταν έχεις θεσμικό ρόλο ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
“Η καμπάνα του ΟΠΕΚΕΠΕ χτυπά για τον Σταύρο Καλαφάτη
Εδώ και καιρό σας έχω πει πως θα έρθει δεύτερο πακέτο με στοιχεία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για βουλευτές που έπαιρναν τηλέφωνα μεγαλοστελέχη του Οργανισμού και κανόνιζαν διαφόρων ειδών διευθετήσεις για επιδοτήσεις. Πήρε λοιπόν το αυτί μου ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχθές υπήρξε η εκδήλωση για τον νέο χορηγό της καε γαύρος με τους Αγγελόπουλους και τον Τσάκο.
Εκεί οι Αγγελόπουλοι εμφάνισαν τον νέο χορηγό Τσάκο. Δεν εμφανίστηκε μόνος του ο Τσάκος. Τον εμφάνισαν οι ιδιοκτήτες. Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το ποια θα ...
Εκεί οι Αγγελόπουλοι εμφάνισαν τον νέο χορηγό Τσάκο. Δεν εμφανίστηκε μόνος του ο Τσάκος. Τον εμφάνισαν οι ιδιοκτήτες. Προφανώς υπήρξαν συζητήσεις που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το ποια θα ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδερφέ το ρόλο του "δημοσιογράφου" αυτού και άλλων κανα δυο που γράφουν στο site τους, τον καταλάβαμε εδώ και καιρό....Ορισμένοι έχουν ζηλέψει τις δόξες του Τράγκα και προσπαθο΄'υν να πάρουν βήματα....Εγώ απορώ με κάτι συνταξιούχους που τους έχουν και γράφουν "απόψεις" και είναι απίστευτα ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ' ό,τι φαίνεται από τη συνολική της στάση αυτός είναι ο σκοπός της.
Δεν υπάρχει το άδειασμα που έφαγε ο Σαββίδης από τον ΑΣ.
Στο βιβλίο με τις παγκόσμιες προδοσίες θα έχει δικό του section.
Δεν υπάρχει το άδειασμα που έφαγε ο Σαββίδης από τον ΑΣ.
Στο βιβλίο με τις παγκόσμιες προδοσίες θα έχει δικό του section.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω να παραθεσω καποιες δικες μου σκεψεις.
Ερχεται καποιος (κι ας λεει οτι ειναι παοκτζης) και λεει θα αναλαβω να φτιαξω νεο γηπεδο και κανει ντου με ορους ελευθερης αγορας, οτι εχω τα χρηματα, περισσοτερα απο τον σαββιδη και φυσικα θα θεσει τους δικους του ορους αφου βαζει τα δικα του χρηματα ...
Ερχεται καποιος (κι ας λεει οτι ειναι παοκτζης) και λεει θα αναλαβω να φτιαξω νεο γηπεδο και κανει ντου με ορους ελευθερης αγορας, οτι εχω τα χρηματα, περισσοτερα απο τον σαββιδη και φυσικα θα θεσει τους δικους του ορους αφου βαζει τα δικα του χρηματα ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.
Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...