Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία
Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)
Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6249 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.
Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα
Όχι ρε παικταρά μου, δεν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίταξε στην μπάλα τα συμβόλαια είναι βραχυπρόθεσμα. Γι᾽αυτό και λέμε οτι πρέπει να αναγνωρίζουμε την προσφορά καθενός. Νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν προσφέρει.
Συμφωνώ με αυτό απόλυτα και δεν σχολιάζω το γιατί φεύγει αν φεύγει.
Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .
Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραζβαναρε, ηδη άρχισαν βλέπω τα περί αραπιας..
Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..
Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..
Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ομάδα έφευγε αύριο για προετοιμασία δεν θα είχε
βασικό σέντερ φορ
βασικό αριστερό εξτρέμ, ούτε αναπληρωματικο
θα είχε μόνο δύο βασικούς σέντερ μπακ
μόνο δύο βασικούς χαφ
μόνο έναν αναπληρωματικο αριστερό μπακ
Προφανώς στο αεροπλάνο θα μπει και ανάλογος προπονητής......
Το θέμα είναι ότι ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ φυγει,καλο θα ειναι να ρθει ενας προπονητης με παραπλησιο στυλ που να μπορει να εκμεταλλευτει το υπαρχον δυναμικο.Απο οσα ονοματα γραφτηκαν εδω μεσα,μονο ο Ισπανος Καρσεδο μου κολλαει.