Αναζήτηση για περισσότερες από 6249 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
από Maklaz
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.

Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα

Όχι ρε παικταρά μου, δεν ...
από margas
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Κοίταξε στην μπάλα τα συμβόλαια είναι βραχυπρόθεσμα. Γι᾽αυτό και λέμε οτι πρέπει να αναγνωρίζουμε την προσφορά καθενός. Νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν προσφέρει.

Συμφωνώ με αυτό απόλυτα και δεν σχολιάζω το γιατί φεύγει αν φεύγει.
Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του ...
από DamoN
Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .

Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
από Vet_eranos
Τετ 10 Ιουν 2026, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Ραζβαναρε, ηδη άρχισαν βλέπω τα περί αραπιας..

Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..

Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
από margas
Τετ 10 Ιουν 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ομάδα έφευγε αύριο για προετοιμασία δεν θα είχε
βασικό σέντερ φορ
βασικό αριστερό εξτρέμ, ούτε αναπληρωματικο
θα είχε μόνο δύο βασικούς σέντερ μπακ
μόνο δύο βασικούς χαφ
μόνο έναν αναπληρωματικο αριστερό μπακ
Προφανώς στο αεροπλάνο θα μπει και ανάλογος προπονητής......

Το θέμα είναι ότι ...
από Kabamaru11
Τετ 10 Ιουν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

ΑΝ φυγει,καλο θα ειναι να ρθει ενας προπονητης με παραπλησιο στυλ που να μπορει να εκμεταλλευτει το υπαρχον δυναμικο.Απο οσα ονοματα γραφτηκαν εδω μεσα,μονο ο Ισπανος Καρσεδο μου κολλαει.