Η αμήχανη στιγμή να πανηγυρίζει τα γκολ του ΠΑΟΚ με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ο σπίκερ στο CANAL+ από τον αρδ στην πουστροτέ
Ρε μλκ αρδ εάν έβαζε γκολ σαν του Ντέλια κανένας βάζελος θα μας είχες ζαλίσει τα @@ για κανένα εικοσάλεπτο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 4509 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το πέναλτι αυτό πριν το βαρ θα δινόταν πολύ δύσκολα. Με βαρ δίνεται πολύ εύκολα κι ειδικά αν τον έχει καλέσει να το δεί είναι σχεδόν απίθανο να έχει άλλη γνώμη ο ρεφ. Είναι πολύ απλωμένο το χέρι πιάνει φανέλα... Αλλά έλα που είχε άποψη ο δικός μας και καθισε και κοίταξε τα πόδια του αντιπάλου και ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα τα χαιλαιτς ΠΑΛΙ...Ρε καρναβαλε Κωσταβαρα δεν ντρεπεσαι λιγο??τι μεταδωση ηταν αυτη βρε τραχανα??Λιγο τσιπα ρε μλκ...χιλιες φορες Τσωχος...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στο Γήπεδο. Δεν υπαρχουν λόγια να περιγράψουν.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Συγχαρητήρια σε όλους!
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούω δηλώσεις Λουτς.
Τον ρωτάνε τι είχε η ομάδα σήμερα και πήρε το ματς. Αφού κάνει την γνωστή ανάλυση κτλ κτλ... πετάει στο τέλος ένα "Ήταν και ο Θεός μαζί μας"
Πολύ παρε με τον Αγγελο κάνεις Ρασβαν :opaokara:
Ο Ντιέγκο του @marsantos. Αν και υπάρχει μια διαφωνία ποιος Ντιέγκο - τρεις ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
http://paokmania.gr/podosfairo/eyropi/257550-ta-stigmiotypa-toy-lil-paok
7 γκολ
1 κοκκινη
Μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό "βαλκανικής" (αφού ως ελληνική δεν αντιμετωπίζεται) ομάδας
Και η κοσμοτέ τα χώρεσε ΟΛΑ σε στιγμιότυπα διάρκειας 2 λεπτών
Μιλάμε οχι απλά ριπλευ των γκολ, αλλά ουτε καν πλήρεις σκηνές ...
7 γκολ
1 κοκκινη
Μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό "βαλκανικής" (αφού ως ελληνική δεν αντιμετωπίζεται) ομάδας
Και η κοσμοτέ τα χώρεσε ΟΛΑ σε στιγμιότυπα διάρκειας 2 λεπτών
Μιλάμε οχι απλά ριπλευ των γκολ, αλλά ουτε καν πλήρεις σκηνές ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως το δει κανείςGEOL έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:40 Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου![]()
Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε?
![]()
![]()
![]()

- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φάση του Γιακουμάκη είναι τεράστια επέμβαση του τερματά τους και τύχη που ακουμπάει ελάχιστα ο πρώτος αμυντικός. Εκεί γίνεται το 2 5 και λαμβάνει τέλος η σεμνή τελετή. Οπότε δε θεωρώ ότι είμαστε τόσο τυχεροί, όσο παρουσιάζεται.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο καραγκιόζης αυτός ο.. Κωλοβουρας ο σπικερ.
Λες και περίμενε να έρθει η καταστροφή.
Στον πέναλτι του Ζιβκο μας έπρηξε, πριν την εκτέλεση με τις αποκρούσεις του Τούρκου.
Στο τέλος μιλούσε σαν να ήταν μια απλή νίκη,
ΕΠΟΣ, ήταν ρε κομπλεξαρες.
Καλημέρα, Σωτηράκη μπορείς να καθήσεις ή σε ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες έχετε καταλάβει τι κάναμε χτες;;
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι ...
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά και η Ρεάλ να είσαι αν δεν έχεις και την τύχη μαζί σου θα χάσεις..έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι καβλα ηταν το χθεσινο ρε αδερφια, κι ας εχω την ευρωπη σε τριτη μοιρα. Ολα μακαρι να μεινουν ετσι. Δεν ξερω τι γραφτηκε, το μονο που με πειραξε ηταν η επιμονη να μεινει μεσα ο Ντελιας. Ζιφκο πολλα κιλα καρυδια. Να ναι καλα οι πορτογαλοι που τον ετρξαν τοτε για να τον χαιρομαστε τωρα. Ποιον να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις απόλυτο δίκιο
Είναι απόρροια τόσο των καλών παικτών που έχει
Όσο και του γεγονότος οτι εχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει πλέον με διαφορετικό μάτι τις αγωνιστικές προκλήσεις και δεν βλέπει πλέον ως άπιαστο όνειρο μια διάκριση
Παράλληλα, γίνεται και σοβαρή δουλειά που οδηγεί σε "αυτοματοποίηση ...
Είναι απόρροια τόσο των καλών παικτών που έχει
Όσο και του γεγονότος οτι εχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει πλέον με διαφορετικό μάτι τις αγωνιστικές προκλήσεις και δεν βλέπει πλέον ως άπιαστο όνειρο μια διάκριση
Παράλληλα, γίνεται και σοβαρή δουλειά που οδηγεί σε "αυτοματοποίηση ...