η εταιρεία του ειναι Ελληνικη αρα αλλα τα οφελη του αμοιριδη.fossa έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:41Ε, καλά και στο μπάσκετ δεν θα περίμενε ο Μυστακίδης, ο Σαββίδης και άλλοι να βγάλουν φράγκα.gergeo4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:34δεν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον στον ερασιτεχνικο αθλητισμο..και δεν θα το προτεινα με αυτον τον ΑΣfossa έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:28 Ωραία ας πάρει το βόλεϊ, να βοηθήσει τον ερασιτέχνη κλπ.
Αυτή το κλισέ δεν λέμε επί μήνες;
Καλώς να έρθει ο Ελληνοαμερικάνος και θα τον στηρίξουμε. Δεν το γράφω ειρωνικά.
Αλλά το θέμα είναι το σκεπτικό αποκλείεται να μη το άκουσες.
Ο Αμοιρίδης ας πούμε βοηθάει τόσα χρόνια και ακούγεται και η εταιρεία του...
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
θα πω το πιο σημαντικό ..την παρασκευή κανονιστηκε ραντεβου και την δευτέρα που εγινε το ραντεβού ,βγηκε και η προταση τελη και μετα...σιωπηMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:22Αν θες το μοιράζεσαι.gergeo4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:54υπάρχει και παρασκηνιο...Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:46 Το ότι υπήρχε διπλό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ για ποιο λόγο είναι κακό;
Ίσα ίσα επικράτησε ο οικονομικά ισχυρότερος ή αυτός που έχει μεγαλύτερο όραμα για τον σύλλογο.
Επειδή σε ξέρω χρόνια και σε εκτιμώ, γνωρίζω ότι έχεις καλή πληροφόρηση.
Τι γινετε με το μπάσκετ? Πέρασε ένας μήνας από τον έλεγχο και ακόμα τίποτα μήπως θα κάνει πίσω γιατί βλεπει να χάνετε το γήπεδο?
για εμένα.μακαρι να κάνει πίσω ο μυστα και να μπει ένας άνθρωπος μου λεςgergeo4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:00θα πω το πιο σημαντικό ..την παρασκευή κανονιστηκε ραντεβου και την δευτέρα που εγινε το ραντεβού ,βγηκε και η προταση τελη και μετα...σιωπηMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:22Αν θες το μοιράζεσαι.
Επειδή σε ξέρω χρόνια και σε εκτιμώ, γνωρίζω ότι έχεις καλή πληροφόρηση.
Θα το ήθελες ?Grimson4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:01 Τι γινετε με το μπάσκετ? Πέρασε ένας μήνας από τον έλεγχο και ακόμα τίποτα μήπως θα κάνει πίσω γιατί βλεπει να χάνετε το γήπεδο?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάντως η μόνη πληροφορία που είχε βγει και μάλιστα από δημοσιογράφους που έχουν δηλώσει ευθέως την αντίθεση τους με τον Μυστακίδη (Κόλκας Τσορμπα) , είναι πως δεν φτάνει ούτε για αστείο το οικονομικό μέγεθος του Μυστακίδη.
Εαν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλον για να μην μείνει το μπάσκετ ετσι ναι θα το ήθελα. Εσύ βλέπεις οτι προχωράει το πράγμα ?
Σε αυτό το επίπεδο ποτέ δεν βγαίνει επίσημη ανακοίνωση χωρίς να έχεις τελειώσει ουσιαστικά το θέμα. Ο Χατζόπουλος είναι σοβαρός το χει δείξει κ όσο και αν υπάρχουν ενστάσεις για τον Τέλη, δεν είναι ασοβαρο μέγεθοςgervasio artigas έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:09εγω δεν βλέπω καμία "απόφαση"gergeo4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:52ειναι ιδιαίτερα χαμηλων τονων καιδε προκειται να βγει να σπείρει ζιζάνια .δέχτηκε την απόφασηgervasio artigas έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:38
είναι πιθανό να μας πει ο ΙΔΙΟΣ για την μεταβίβαση σε αυτόν
"Κατ αρχήν συμφωνία" σημαίνει ότι "ίσως, θα δούμε"
Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- Mitsospaoki4, Blackgr4, BWmystis
τζος το θεμα εκλεισε.ΜΟΝΟ ΑΝ ο μυστακιδης αλλαξει γνωμη δε θα προχωρήσει η αγορά .γι'αυτο βγηκα εδω να πω αληθειες γιατί τοσο καιρο μονο χλευασμο ελαμβανα....
Δεν είναι μόνο του το θέμα της ΚΑΕ ξαναλέμε. Αν δεν ειχε γίνει η φάση με το γήπεδο θα ανοίγαμε σαμπάνιες για την ΚΑΕ. Εγώ ακόμα και τώρα δε θα χαρώ αν χαλάσει γιατί καταλαβαίνω άτομα σαν τον ΚαλαμαρΓιάννη ακόμα και αν διαφωνω 200%. Αν κάνει πίσω και για το γήπεδο μαζεύοντας τον ΑΣ τότε μιλάμε για το ιδανικό deal. Κάποιος θα έλεγε ότι ο Μυστακίδης κινήθηκε για την ΚΑΕ μόνο αφού έμαθε για το ενδιαφέρον άλλης πλευράς.joshua έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31 Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...
- KalamarGiannis
Μπορεί. Δε μπορείς να πεις ότι δεν έχει βάση.
Αλλά από την άλλη, κακό είναι;
πολλές φορές όλους μας ο ανταγωνισμός μας κινητοποιεί.
Δείτε και τον Ιβαν, έκανε σοβαρή αλλαγή πλεύσης μόλις έσκασε το θέμα πίσω από την πλάτη του...
Σημασία έχει να χουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.
Κάποιος να βάλει χρήμα να την ανεβάσει.
Δείτε και τον Ιβαν, έκανε σοβαρή αλλαγή πλεύσης μόλις έσκασε το θέμα πίσω από την πλάτη του...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- gergeo4, aivas19
Όχι δεν είναι κακό! Αλλά ως «κακό» χρησιμοποιείται κατά του Ιβάν. Έχεις δίκιο αυτό ειναι το σημαντικόKalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08 Μπορεί. Δε μπορείς να πεις ότι δεν έχει βάση.