Αναζήτηση για περισσότερες από 6307 εγγραφές

Return

από Мир
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κατσαρής και Πανελούδης ήταν οι καταστροφείς του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
από Taseos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ο Τιπιτελης ειναι σκουλικαντερα και θελει τον ρουλη ξεκινησε απο ενα αρθρο απο την ''Γατα".... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αναπαρηγαγε συχνα πυκνα ο καραφλοκορακας.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mιλαμε για αστειοτητες φιλε. Αν ειναι δυνατον..
Καλα να μου πεις εδω τον εβγαλαν ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Oση λασπη και αν προσπαθεις να ριξεις με γελοια site ολοι ξερουμε οτι ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης. Και ειχε επι σειρα ετων σουιτα στην τουμπα και προερχεται απο περιβαλλον ακρως ΠΑΟΚτσηδικο.
Ακομα και ο τσαλτιδης γελαει με αυτο καθοτι δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ.

Τι προσωπολατρεια είναι αυτή ρε μαν? Σου ...
από Equalizer
Τετ 08 Οκτ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Για ένα σεβαστό ποσοστό του κόσμου αποδεδειγμένα είναι πολύ δύσκολη η κατανόηση του ότι ο Σαββίδης ΟΥΤΕ είναι ΟΥΤΕ δήλωσε ποτέ αντι-ΝΔ

Η ΝΔ με τη συγκεκριμένη ηγεσια-κλικα ΚΑΙ είναι ΚΑΙ φρόντισε να κάνει με σχεδόν υστερική ένταση κατανοητο πως είναι αντι-Σαββιδης

Είναι τόσες χιλιάδες τα ...
από Equalizer
Τετ 08 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Έχω ΗΔΗ απαντήσει στο κείμενο που βασισες την ερώτηση σου

Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι δεν μπορώ να παιζω
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς ...
από Montrealiotis
Πέμ 09 Οκτ 2025, 03:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 06:49
Jump to forum
Jump to topic

Καποια site ειναι γελοια αλλα το metropolis ειναι σοβαρο!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε, τι ακούμε εδώ μέσα......
από Psaras
Πέμ 09 Οκτ 2025, 07:01
Jump to forum
Jump to topic

όλοι τον ΟΑΡΗΣ θέλουν, εμείς είμαστε το σκαλοπάτι :D
Εικόνα
από gpap5
Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

εγώ πάλι πιστεύω πως άνθρωπος που πήγε με π@υστριλίκι να τσαλακώσει την ΠΑΕ, να στρέψει οπαδούς εναντίων οπαδών, να κλέψει τις επενδύσεις του προέδρου της ΠΑΕ και να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου,

δεν μπορεί επ' ουδενί να αφήσει θετική παρακαταθήκη στον Σύλλογο.

Μπορεί για τα μάτια του (κουτού ...
από gpap5
Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

εντελώς φιλικά, δε θέλω κι εγώ αντιπαράθεση. Θέλω υγιή διάλογο, να ακούσω επιχειρήματα να σε καταλάβω. Τι είναι αυτό όμως που μας λές; βγαλμένο από βιβλίο ψυχιατρικής; ειλικρινά είναι ακατάληπτο.
Το στίγμα που τον βαραίνει εννοείς τον ίδιο, μέσα του; την ψυχούλα του;θα απελευθερώσει δυνάμεις; και ...
από Equalizer
Παρ 10 Οκτ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Οι αφραγκοι αποτυχημένοι πάντως δεν έσπειραν διχόνοια εσκεμμένα και μετά παρίσταναν τους ανηξερους

Just saying

Ήταν και αφραγκοι και αποτυχημένοι και αδύναμοι

Εκτός αν υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει ότι ο Μυστακίδης πέντε μήνες μετά, δεν έχει καταλάβει/μάθει τι σκηνικό έχει στηθεί και απλά ...
από aivas19
Παρ 10 Οκτ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???

Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει 2 ...
από lkosmid
Παρ 10 Οκτ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???

Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει ...
από Maklaz
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...