Αναζήτηση για περισσότερες από 6308 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
αφού ρε Σουριναμέζε με το που έφυγε..αυτοεξορίστηκες στον Απ. Λεμεσού με την μία, πως να μην είσαι 100-0 
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βασιλόπουλος λέει επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου και μεταφέρει :
«Θα σας πως όσα έχω πει και στις συνεντεύξεις που έδωσα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα έτος. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για τη νέα σεζόν, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Δεν έχω καμία απολύτως ...
«Θα σας πως όσα έχω πει και στις συνεντεύξεις που έδωσα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα έτος. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για τη νέα σεζόν, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Δεν έχω καμία απολύτως ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτοDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg
:D
-----------
Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ
Βέβαια ο Βασιλόπουλος δεν παραθέτει τον ακριβή διάλογο, από τις απαντήσεις υποθέτω ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λογικό αυτό που λες φίλε Dimitri.
Όμως αν μείνουμε έξω από Ευρώπη και σου πουν πουλιέται ο Ντελιας γιατί ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη ...
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ ότι η απόφαση θα έπρεπε να έχει παρθεί νωρίτερα γιατί προφανώς αφήνει πίσω και το θέμα των μεταγραφών και όλο το αγωνιστικό.
Προσωπικά δεν έχω καμιά βεβαιότητα αν πρέπει να μείνει η να φύγει ο Ραζβαν, αλλά πιστευω ότι έχουμε ήδη αργήσει και κάλο θα ειναι να μην τραβήξει παραπάνω.
Έχουμε ...
Προσωπικά δεν έχω καμιά βεβαιότητα αν πρέπει να μείνει η να φύγει ο Ραζβαν, αλλά πιστευω ότι έχουμε ήδη αργήσει και κάλο θα ειναι να μην τραβήξει παραπάνω.
Έχουμε ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά βέβαια, για να διώξεις τον προπονητή που έχεις σήμερα, θα πρέπει πρώτα να έχεις συμφωνήσει με νέο προπονητή.
Δεν νομίζω να νοιάζει την ΠΑΕ τι γράφεται στα social και να τα βάζει στην ίδια ζυγαριά με τέτοιες σημαντικές αποφάσεις.
Εκτός βέβαια και αν θέλετε να διώξει τον Λουτσέσκου σήμερα και ...
Δεν νομίζω να νοιάζει την ΠΑΕ τι γράφεται στα social και να τα βάζει στην ίδια ζυγαριά με τέτοιες σημαντικές αποφάσεις.
Εκτός βέβαια και αν θέλετε να διώξει τον Λουτσέσκου σήμερα και ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουν συζητήσει καθόλου μεταξύ τους.
Ο Ιβαν δεν έχει φερθεί έτσι ούτε στους εχθρούς του.
Ο Ιβαν δεν έχει φερθεί έτσι ούτε στους εχθρούς του.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγαν όλοι αυτοί που ήθελαν να φύγει τόσα χρόνια;
Συγνώμη, αλλά υπάρχει έστω κι ένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά για κάποιο προπονητή, που θα είναι ικανός και σε θέση να μπει άμεσα στα παπούτσια του Ραζβάν και να αναλάβει το ...
Συγνώμη, αλλά υπάρχει έστω κι ένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά για κάποιο προπονητή, που θα είναι ικανός και σε θέση να μπει άμεσα στα παπούτσια του Ραζβάν και να αναλάβει το ...