Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές

Return

από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό

Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;

Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Αιντε είπε και ο Γκικα το πόρισμά του

Δηλαδή το συμπέρασμα απ τις λαϊκές τοποθετήσεις σήμερα είναι οτι είτε περιορίζουμε υπερβολικά το δικαίωμα του κάθε μέλους να μοιράζεται πληροφορίες, είτε έχουμε σταματήσει τον έλεγχο και ο καθένας γράφει ο,τι θέλει

Τουτέστιν, δεν μας ψιλοχέζετε βραδιάτικα;
από van rooy
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περιμένω τίποτα

Είμαι λευτερος

:mrgreen:
από giapas
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Δείξτε λίγο επιείκεια.

Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.

11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.

Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
από YagosDrakos
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κινείται τίποτα αλάνια, του mopay δεν κολλάει στον παίχτη που γράφουνε στη Γαλλία, αλλά στις απαιτήσεις της Μαρσειγ που ζητάει 5.5 μύρια συν μπόνους.

Σε ότι αφορά άλλες περιπτώσεις που πράγματι προέκυψαν οι απαιτήσεις των ατζεντηδων και των ομάδων κρίθηκαν από την Παε υπερβολικές... Γενικά ...
από Mpoz
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:52 Ρε μήπως να κάνει πάλι καμια κίνηση ο Μυστακίδης για να ξανά σφίξουν κάποιοι κολ@ι έστω και στο 90' ?
Κλείνει Μιτροβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
από northend4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

wickerman έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:41 Εικόνα
Για να δω ποιος θα πιάσει το κρυφό μήνυμα;
Έρχεται άλλος ένας 👆🏻
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..
από FreeWatcher
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Η ΠΑΟΚΑΡΑ έχει ένα πλήρες ρόστερ πλην 2ου επιθετικού που μπορεί κ να έρθει αργότερα κ έναν πολύ ...
από demo4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις ...
από Maklaz
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54 Ειμαστε οι μονοι που δεν εχουμε βγαλει Ευρωπαικη λιστα ακομη;
Ναι, εμείς και ο οαρης :mrgreen:
από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Η χαρά των Γκίκα η σημερινή μέρα
από icue
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Φανταστειτε να τρακαρουν στον αερα στην προπονηση ο Παβλενκα με τον Μιχαηλιδη και να πεσουν και οι δυο πανω στον Μειτε. Γυμνη θα μεινει η ομαδα.