Αναζήτηση για περισσότερες από 2868 εγγραφές

Return

από STRAFNIK
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

perestroik4
Μπορείς σε παρακαλώ να φέρεις κάποιο παράδειγμα;
Ποια είναι αυτά τα παιδιά;
Για να καταλάβω
Μερικούς τους διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί βασίζονται σε ποδοσφαιρικά αν θέλεις κριτήρια, και υπάρχει βάση στην συλλογιστική τους, αλλά δεν υποβαθμιζουν την συζήτηση ούτε γράφουν με ύφος ...
από leomatos88
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους δούμε ...
από sic-4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
από Nassos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
Jump to forum
Jump to topic

Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
από ASTNORD2
Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16
Jump to forum
Jump to topic

Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:37
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ξημέρωσε η μέρα που δεν θα πούμε..."ΧΑΦΦΦ, ΣΤΟΠΕΕΕΕΡ" και μάλιστα δεν είναι καν η τελευταία μέρα των μεταγραφών;
Για να δούμε αν θα έχει και κάτι ακόμα. Το ότι το βγάζουν σαν άρθρο χθες στα κυβερνητικά ότι οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, δείχνει ότι το κυνηγούν
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.

2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.

Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.

ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω :opaokara:
από Sera4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.

Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
από Pikolo-4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Ουσιαστικές μεταγραφές και κυρίως σε μεγάλο ποσοστό πρώτες επιλογές παικτών. Είναι βέβαιο ο πρόεδρος θα παλέψει και για το κερασάκι. Πάμε να ζήσουμε μια μεγάλη χρονιά με αγάπη και πίστη στην ομάδα. ΠΑΟΚ 100%.
από FreeWatcher
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...

Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...
από sourmenetes
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Κοντός ψαλμός...

Αναμένουμε.
Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι.
από paokovios1974
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει εμενα μου αρκει οτι παμε για δυνατο ντεμαραζ ηδη δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα που δημιουργηθηκε και μαζι με τα κερασακια ειμαστε σουπερ.
Θα τους πετσοσουμε ολους ανεξαιρετως