Αλήθειες και πάλι από τον Λουτσέσκου.
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές
- Τετ 01 Οκτ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό
Η ομάδα έχει μείνει στο Χαριλάου και στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα κλπ κλπ κλπ
Κι αν δεν στηρίξαμε Λουτσεσκου κι αν δεν στηρίξαμε Σαματα και τσαλοφ και και και....
Μετά από την χρονιά του πρωταθλήματος μείναμε κοντά 20 πόντους από τον γαύρο
Η ομάδα δεν αποδίδει ωραίο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Εγω δε θα ζητήσω συγγνώμη από κανέναν διότι οι απόψεις σου εκφράζουν ακριβώς αυτό που δήλωσε ο Λουτσεσκου ότι δηλαδή «Υπάρχει ένα κλίμα λες και τελειώνει η σεζόν και ο ΠΑΟΚ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού!» Είναι η τοξικότητα που κυριαρχεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ειναι επομένως ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Προσποιείται ότι πανηγύρισε...Στην πραγματικότηταdeathmassious έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:59 Να ρωτήσω κάτι, ο Ντέλιας γιατί πανηγύρισε το γκολ; Δεν είναι δυσαρεστημένος σύμφωνα με τον έγκριτο κύριο Σαμπράκο;
έστειλε σήμα στους υπεύθυνους της Στουτγκάρδης για να μην τον αφήσουν άλλο αιχμάλωτο του ΠΑΟΚ! Free Ntelias !!!!