Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Προσωπικά είμαι απόλυτα θετικός για τον Μαουρίσιο..ε για τον Γκλεν Καμαρά εννοώ
Δώσε μας μετρονόμους και πάρε μας την ψυχή. Ε Ραζβάν;;;

Δώσε μας μετρονόμους και πάρε μας την ψυχή. Ε Ραζβάν;;;

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχυουν αυτα που λες για τα χαρακτηριστικα κ τα διδυμα.Αλλα ειμαστε σε εντελως θεωρητικο επιπεδο,εχει συμβολαιο μεχρι το 28 και τον ειχαν αγορασει με 10εκ,δεν δινω 10% πιθανοτητες να ειναι αυτος ο εκλεκτος.
Κοίτα την πληροφορία την μετέφερε ο οne and only Napoli4 οπότε σίγουρα έχει βάση :pano ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συμφωνήσω με Σουριναμέζο.
Glen, Meite, Kral και Chotard παρότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό στοιχείο που είναι ξεκάθαρο.
Δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το παιχνίδι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Κάτι που ο Καμαρά έχει και με το παραπάνω.
Αν φύγει ο Καμαρά ...
Glen, Meite, Kral και Chotard παρότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό στοιχείο που είναι ξεκάθαρο.
Δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το παιχνίδι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Κάτι που ο Καμαρά έχει και με το παραπάνω.
Αν φύγει ο Καμαρά ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε θεωρώ ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τόσο ο φορ όσο και ο χαφ να είναι δανεικοί.
Για στόπερ δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε να σας πω την αλήθεια.
Για στόπερ δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε να σας πω την αλήθεια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αρχικά να πω ότι ο όλος χειρισμός της υπόθεσης εκ μέρους του ΑΣ είναι τραγικός. Εξ αρχής. Από την πρώτη ανακοίνωση μέχρι και σήμερα.
Σε δεύτερη φάση θα δηλώσω ότι το γήπεδο πρέπει -ιδεάτα- να γίνει από τον Ιβάν. Αυτό είναι το ιστορικά δίκαιο, ο μεγαλύτερος και πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία ...
Σε δεύτερη φάση θα δηλώσω ότι το γήπεδο πρέπει -ιδεάτα- να γίνει από τον Ιβάν. Αυτό είναι το ιστορικά δίκαιο, ο μεγαλύτερος και πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακιδης εστειλε ενα χαρτι οτι υπαρχουν τα χρηματα γενικοτερα..αυτο ζητανε απο τον Ιβαν?η εγγυητικη?
Είπαμε, τραγικός χειρισμός εκ μέρους του ΑΣ και μεγάλη αδικία προς το πρόσωπο του Ιβάν. Δεν χρειάζεται να λέμε κάθε φορά τα αυτονόητα.
Τα παίρνει, λοιπόν, ο Ιβάν στο κρανίο και λέει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα προσπαθήσω να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις θεωρίες συνομωσίας και θα προσπαθήσω να προσεγγίσω την κατάσταση από μία διάσταση που βάζει της δικής μου τουλάχιστον λογικής βγάζει νόημα.
Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και ...
Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
26χρονο Αφρικανό (άρα 30+ σίγουρα) για τον ΠΑΟΚ Β';
Με ποια λογική; Έχουμε λεφτά για πέταμα;
Και αν τα έχουμε γιατί δεν τα "πετάμε" για την πρώτη ομάδα που υπάρχουν και πραγματικές ανάγκες;
Θέλω να πιστεύω ότι είναι "μούφα" η είδηση, δεν έχει καμία λογική αλλιώς.
Με ποια λογική; Έχουμε λεφτά για πέταμα;
Και αν τα έχουμε γιατί δεν τα "πετάμε" για την πρώτη ομάδα που υπάρχουν και πραγματικές ανάγκες;
Θέλω να πιστεύω ότι είναι "μούφα" η είδηση, δεν έχει καμία λογική αλλιώς.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά τώρα, δεν υπάρχει ομάδα στο παγκόσμιο στερέωμα που να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της 29/7.
Από κει και πέρα, προφανώς και θέλει απόλυτη προσοχή το ματς με τους Αυστριακούς γιατί δεν θέλει πολύ να γίνει στραβή αυτή την εποχή.
Από κει και πέρα, προφανώς και θέλει απόλυτη προσοχή το ματς με τους Αυστριακούς γιατί δεν θέλει πολύ να γίνει στραβή αυτή την εποχή.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το καλύτερο νέο, με διαφορά.
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.
Με παραμονή Ντέλια και 2-3 σωστές κινήσεις η χρονιά μπορεί να πάει πολύ καλά.
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.
Με παραμονή Ντέλια και 2-3 σωστές κινήσεις η χρονιά μπορεί να πάει πολύ καλά.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά προτιμώ Ducksch από Jovic πάντως.
Για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Jovic, αν έρθει για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα και όχι με mood Martial και Lamela, δεν μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στην ελληνική Λίγκα.
Για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Jovic, αν έρθει για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα και όχι με mood Martial και Lamela, δεν μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στην ελληνική Λίγκα.