Η αναζήτηση βρήκε 403 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Θα παιξουμε για να βγούμε 2οι και να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες στην Ευρώπη.
Με αυτό το τρόπο του χρόνου θα έχουμε εξίσου ισχυρή δικαιολογία, τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Και το απαιτητικό καλοκαίρι.
Και ξανά μανα τα ίδια και τα ίδια του μυαλού μου ροκανιδια
Εκτός αν βγει ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Η άεκ πήρε το πρωτάθλημα γιατί είχε την πιο σταθερή ομάδα μέσα στην χρονιά και γιατί κατάφερε την εποχή που κρίνεται ο τίτλος να διατηρήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και τρεξιμάτων της σε ανώτερο επίπεδο από τους άλλους 2. Και κυρίως από εμάς.
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ...
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους οποίους ΠΟΙΟΣ ευθύνεται; Προφανώς μιλάω για τους μυϊκούς τραυματισμούς που ήταν και η πλειοψηφία.
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε, πραγματικά το επίπεδο γραφικότητας σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι αλάνθαστος ...
Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι αλάνθαστος ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή Andrew για τις θλάσεις φταίνε οι γιατροί;
Εξήγησε μου λίγο πως.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.
Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά να ...
Εξήγησε μου λίγο πως.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.
Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά να ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε, πραγματικά το επίπεδο γραφικότητας σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι είναι του Λουτσέσκου?
Σε άλλες ομάδες υπάρχει προπονητής για επιθετικούς άλλος για στημένα για άμυνα για πλάγια για φυσική κατάσταση και ο προπονητής ενώνει απλά αυτά όλα τα κομμάτια του παζλ.
Αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε μας τότε μπορούμε να κάνουμε ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά σορι τώρα , αλλά ο Λουτσε ας πουμε τους κάνει το πρόγραμμα για τα βάρη η τους λέει πότε θα κάνουν παγοθεραπεία η δεν ξέρω γω τι άλλο; Ολόκληρο προπονητικό τιμ υπάρχει , τουλάχιστον στις σύγχρονες ομάδες, με διατροφολόγους με με . Δεν λέω ότι ο Ράζβαν έχει το αλάνθαστο και δεν έχει καμία ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Ποιος είναι ο γυμναστής της ομάδας;
Spatafora (γυμναστής), Τσονακας (προπονητής φυσικής κατάστασης), Castorina (προπονητής ατομικής βελτίωσης).
Ολοι επιλογές του Λουτσεσκου, κανένας «φυτευτός» από την διοίκηση.
Αυτό προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε τόσες μέρες, υπεύθυνος για την τραγική έως ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Μα το έχω γράψει εδώ και ένα μήνα.
Ο άνθρωπος έχασε το πατέρα του, ο Ιβαν είναι συναισθηματικός σε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Ραζβαν μου, σορρυ που στο λέω, αλλά τα γαμησες ολα τη μάνα φέτος.
Τραγική χρονιά, τραγική.
Τραγική χρονιά, τραγική.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Bye bye