Αντε πάλι με το ‘24.
Ρε σείς, το ‘24 η ομάδα το άξιζε το πρωτάθλημα. 100%.
Αν δεν το έπαιρνε θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία, ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στην χρονιά σε διάρκεια.
Πάμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε τις επιτυχίες μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας.
Ο Ραζβαν ...
Η αναζήτηση βρήκε 403 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Άρα που καταλήγουμε;
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
John με αγάπη το λέω, έχεις θολώσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσεις ή άσε λίγες μέρες να περάσουν.
Κανείς δεν είναι τέλειος, και κανείς δεν θα είναι στα λεφτά που δίνουμε. Αλλού θα υστερεί ο Χ, αλλού ο Ψ. Αν έχει ο καθένας τα εργαλεία που χρειάζεται θα κάνει μια ομάδα που θα πάρει 1-2 ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ σε όλα Ολλανδέ, κανένα θέμα.
Και κατανοώ την αγωνία του κόσμου για το μέλλον.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει το θέμα της φυσικής κατάστασης και των τραυματισμών.
Προσωπικά, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία θεωριών συνομωσίας. Ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.
Υπεύθυνο για την ...
Και κατανοώ την αγωνία του κόσμου για το μέλλον.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει το θέμα της φυσικής κατάστασης και των τραυματισμών.
Προσωπικά, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία θεωριών συνομωσίας. Ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.
Υπεύθυνο για την ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
@giapas, προσωπικά ήμουν ξεκάθαρος.
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε αν δεν αλλάξει τίποτα και χωρίς την ομπρέλα προστασίας του Ραζβάν ίσως έρθει η ώρα και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να αλλάξει ρότα στον τρόπο που σχεδιάζει αγωνιστικά την ομάδα κάθε χρόνο.
Δεν μπορεί να είναι μόνιμη επωδός το "Φεύγει ο Ραζβάν, καταστραφήκαμε" ρε μάγκες.
Δεν ...
Δεν μπορεί να είναι μόνιμη επωδός το "Φεύγει ο Ραζβάν, καταστραφήκαμε" ρε μάγκες.
Δεν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Black, δε νομίζω ότι χρειάζονται την ποδοσφαιρική έγκριση του Ιβάν για να προχωρήσουν. Την οικονομική χρειάζονται. Που και αυτό είναι πρόβλημα βέβαια.
Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω.
Επιλογή σοβαρού ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ ώστε να διαλέξει προπονητή και να τρέξει την ...
Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω.
Επιλογή σοβαρού ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ ώστε να διαλέξει προπονητή και να τρέξει την ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ως επιχείρημα και παίρνω αφορμή από αυτό που έγραψε ο navi χωρίς έχοντας την παραμικρή διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του.
Πως μπορεί να είναι επιχείρημα το "έπαιξε φοβερή μπάλα 3 μήνες" όταν κατέληξε να μην μπορεί να κερδίσει Βόλο και ΟΦΗ; Και ειδικά όταν ...
Πως μπορεί να είναι επιχείρημα το "έπαιξε φοβερή μπάλα 3 μήνες" όταν κατέληξε να μην μπορεί να κερδίσει Βόλο και ΟΦΗ; Και ειδικά όταν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα καλά φέτος περιμέναμε να μάθουμε ποιο είναι το πικ του Ραζβάν ρε giapa; 7 χρόνια προπονητής μας είναι.
Ξέρουμε πολύ καλά πως παίζουν οι ομάδες του όταν είναι φορμαρισμένες.
Το πρόβλημα είναι ότι την φόρμα την διατήρησαν μέχρι τέλους 1 φορά μόνο τα 5 τελευταία χρόνια.
Και επιμένω γιατί αν είναι ...
Ξέρουμε πολύ καλά πως παίζουν οι ομάδες του όταν είναι φορμαρισμένες.
Το πρόβλημα είναι ότι την φόρμα την διατήρησαν μέχρι τέλους 1 φορά μόνο τα 5 τελευταία χρόνια.
Και επιμένω γιατί αν είναι ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.
Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".
Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον ...
Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".
Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δε νομίζω ότι ο Παπαμιμίκος είναι τόσο πολύ κίνηση με πολιτικό αποτύπωμα. Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όσο πιστεύουν κάποιοι.
Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά ...
Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
Το timing είναι οικτρό.
Προσωπικά και η επιλογή του προσώπου επίσης, αλλά αυτό πες είναι υποκειμενικό.
Η επιλογή συνέντευξης τύπου για να παρουσιαστεί νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ μετά από τέτοια ήττα, σε τέτοιο κλίμα και σε συνέχεια της ...