Η αναζήτηση βρήκε 172 εγγραφές

Return

από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.

Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Όχι ότι έχει πλέον μεγάλη σημασία αλλά ο αντικαταστάτης του Ντέλια είναι εδώ και λέγεται Ιβανούσετς.

Κλασικά η αντικατάσταση ήρθε με έναν δανεικό που ξέρουμε από τώρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να καλύψουμε την ρήτρα του. Αυτό ήταν αναμενόμενο.

Πάντως, αν θέλουμε να βλέπουμε και τα θετικά αυτή την ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ

Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.

Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.

Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.

Τι κέρδισε ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;

Όχι. Σε καμία περίπτωση.

Τραγική διαχείριση ακόμα ενός θέματος και αν ο παίκτης πήρε την απόφαση να ταξιδέψει Γερμανία για μεταγραφή (άρα το είχε αποφασίσει) το να τον φέρεις πίσω με το ζόρι δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

Από παλινωδία σε ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?

Ναι.

Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.

Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.

Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.

Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.

Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.

Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.

Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".

οχι δεν ειναι ετσι. Και εσυ αλλα και ο Special απο περυσι εχετε αλλαξει εντελως ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.

Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το πρόβλημα το ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως συνεχίζω να βλέπω ότι οι πληροφορίες που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι ερμηνεύονται κατά το δοκούν ανάλογα με τον αν εξυπηρετούν ή όχι το αφήγημα μας.

Ο ίδιος δημοσιογράφος μετατρέπεται από ΑΡΔ σε αξιόπιστο σε κλάσματα δευτερολέπτου αν μεταφέρει πληροφορία που μας ακούγεται "εύηχη".

Αυτή ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά :D

Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...

Θα ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...

Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...