Η αναζήτηση βρήκε 172 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μια χαρά μπορεί να πάει Αγρίνιο. Ο Σαλσεδο πως πήγε ΟΦΗ;
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν πιτσιρικας και δεν εξελίχθηκε ιδιαιτερα και μετα εφυγε. Αλλη περιπτωση.
Η ένσταση μου για κεντιρα ειναι στο "περασε και δεν ακουμπησε" γιατι η μια γεματη σεζον που επαιξε σεριε α δεν ηταν ακριβως αποτυχημενη ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημασία εχει τι βλέπει η ομαδα scouting. Τωρα τι βλέπω εγώ κ συ λίγο μετραει
Υπάρχει η εύκολη απάντηση του στυλ να αναφέρω καμιά 20αριά αποτυχημένους που χρυσοπλήρωσε η ομάδα ακολουθώντας τις προτάσεις τις scouting team τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά αυτό δεν οδηγεί κάπου.
Εδώ μέσα κάνουμε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα "παπάς" όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονταν εδώ μέσα όλο το καλοκαίρι για "ελλειμένη απόφαση πραγματικής αναβάθμισης στην θέση" και το "ακριβότερο συμβόλαιο που θα δώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ".
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας ...
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά περιπτώσεις ελευθέρων και δανεικών μπορείς να βρεις για να γεμίσεις συγκεκριμένα κενά του ρόστερ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα πως το βλέπει κάποιος) δεν γίνεται να στήσεις όλο το ρόστερ κατά αυτό τον τρόπο.
Οπότε ήρθε η στιγμή να επενδύσεις ένα μέρος από τα αδιανόητα έσοδα (για ελληνική ...
Δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα πως το βλέπει κάποιος) δεν γίνεται να στήσεις όλο το ρόστερ κατά αυτό τον τρόπο.
Οπότε ήρθε η στιγμή να επενδύσεις ένα μέρος από τα αδιανόητα έσοδα (για ελληνική ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φράση "δεν υπάρχει σάλιο" είναι τελείως παρελκυστική και όποια συζήτηση γίνεται με βάση αυτή στερείται σοβαρότητας.
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, δεν ντρέπονται λίγο αυτόν τον συγκινητικό κόσμο που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη την Τούμπα σε διαρκείας και να ανταποκριθούν επιτέλους κάνοντας δυο μεταγραφές της προκοπής;
Έλα ντε...26/8 έχουμε σήμερα τι περιμένουν;;;;
Έλα ντε.
Μόνο αυτό το ανούσιο πράγμα που κάνουν όλες οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αχαριστία, που ακριβώς την είδατε; Στο ότι πάει να γίνει φέτος ρεκόρ στα διαρκείας;
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ευθυμίσουμε λίγο να πω ότι κι εγώ τον θέλω σαν τρελός πλέον :D
Όταν ξεκινούσε η χρονιά των 100 χρόνων αν με ρωτούσες τι φορ θέλεις να φέρει φέτος ο ΠΑΟΚ ακριβώς κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.
Έναν 27χρονο με 2.500 λεπτά συνολικής παρουσίας σε επίπεδο πρώτης εθνικής, με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι σε ...
Όταν ξεκινούσε η χρονιά των 100 χρόνων αν με ρωτούσες τι φορ θέλεις να φέρει φέτος ο ΠΑΟΚ ακριβώς κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.
Έναν 27χρονο με 2.500 λεπτά συνολικής παρουσίας σε επίπεδο πρώτης εθνικής, με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι σε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Λίγο χαλαρά στις κρίσεις μας στα φιλικά. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Ξεκινάνε τα επίσημα σε 10 μέρες, θα έχουμε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ευκολία με την οποία νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί να καλυφτεί το κενό ενός παίκτη με 25 γκολ και 27 ασίστ σε 2 χρόνια με τρομάζει.
Κανένας να μην φύγει, αρκετά με τις πωλήσεις. Φτάνει.
2 παικταράδες σε κέντρο και επίθεση και να δούμε προς το τέλος αν χρειαζόμαστε και στόπερ. Με την εικόνα του ...
Κανένας να μην φύγει, αρκετά με τις πωλήσεις. Φτάνει.
2 παικταράδες σε κέντρο και επίθεση και να δούμε προς το τέλος αν χρειαζόμαστε και στόπερ. Με την εικόνα του ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανούσια συζήτηση.
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση ...
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά το βιογραφικό που έχει ο Ράσιτς, σε κάθετη πτώση είναι η καριέρα του. Γι' αυτό και κατέληξε στους πρωταθλητές..Αυγούστου.
Όταν λέμε βιογραφικό δεν εννοούμε μόνο που έπαιξε ο παίκτης και πόσες συμμετοχές/γκολ έχει. Εννοούμε και αν η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα ή είναι ανοδική.
Δε μας ...
Όταν λέμε βιογραφικό δεν εννοούμε μόνο που έπαιξε ο παίκτης και πόσες συμμετοχές/γκολ έχει. Εννοούμε και αν η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα ή είναι ανοδική.
Δε μας ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με τις ...