Η αναζήτηση βρήκε 174 εγγραφές

Return

από JohnDag
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Με Τσούμπα προσωπικά έκανα πάρτι αλλά δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστική περίπτωση. Ο Άγιαξ θέλει χρήματα που εμείς απλά δεν δίνουμε. Οπότε πάμε παρακάτω.

Τώρα για να συζητάμε για Τσεντίρα και Μότα η λογική λέει ότι το άκυρο έχει πάει σύννεφο και πλέον ασχολούμαστε με ότι έμεινε στον..πάτο της λίστας ...
από JohnDag
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει όμως αυτό το δίνουμε αλλά δεν τα παίρνουν, επειδή δεν είναι φετινό φαινόμενο αλλά το ακούμε κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 4-5 χρόνια, σε κάποια φάση χάνει και την αξία του.

Καθαρά στατιστικά αν το δεις τόσα χρόνια κάποιος θα έλεγε ναι σε 2Μ+ τον χρόνο. Ούτε λίγα λεφτά είναι, ούτε ο ΠΑΟΚ καμιά ...
από JohnDag
Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

astral, σε καμία περίπτωση αυτά που γράφω δεν είναι μομφή προς τα παιδιά που μεταφέρουν πληροφορίες. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό.

Βασικά δεν είναι καν μομφή γενικά, καταγραφή της πραγματικότητας είναι.
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Νομίζω το πρόβλημα με τον Ducksch είναι η ηλικία του.

Με εξαίρεση τον Μειτέ που ήταν ειδική περίπτωση βλέπω μια τάση να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας των μεταγραφών πράγμα που μπορώ να πω ότι με βρίσκει σύμφωνο.

Παίκτες στα 26-28 είναι πιο safe επιλογές για ευνόητους λόγους.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ για τον Ducksch είμαι θετικός πάντως.

Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.

Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.

Από τα τελευταία ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ από το πρωί έχουν γραφτεί κάμποσα σχόλια για τον Ντουκς και είναι όλα μα ΟΛΑ θετικά. Αλλά όλα όμως.

Πραγματικά ώρες ώρες απορώ αν ο unpsofable είναι for real ή απλά μπαίνει εδώ μέσα για να τρολαρει κόσμο..
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..

Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.

Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς

Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.

Πολλά ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Μαζι σου. Ενα λογικο επιχειρημα που το κανει σε αυτο το timing με τον Τελη να καραδοκει μπορεις να μου πεις;
Δεν υπαρχει κανενα ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Καλά φίλε johndag δεν θα είναι και η πρώτη φορά…
Πρώτη φορά δεν είναι αλλά θα είναι σίγουρα η τελευταία.

Μιλάω πάντα προσωπικά για μένα και δεν έχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν, είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό.