Η μπάλα κόντραρε αλλά γενικά η πρώτη εικόνα του Γεωργιανού δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Νωρίς είναι ακόμα βέβαια, ας του δώσουμε χρόνο.
Η αναζήτηση βρήκε 174 εγγραφές
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Σε κατάλληλη ηλικία για restart ο Ολλανδός.
Μιλάμε για μοντέρνο poacher, θανατηφόρο εντός περιοχής.
Πέρσι σε 19 παιχνίδια στην Bundesliga είχε ανά 90 λεπτά:
- xG (Expected Goals) 0.77
- Goals 0.78
- Goal Conversion Rate (G/S) 33.3% (στατιστικό επιπέδου elite)
- Touches in Opp. Box 4.39
Σημαντικό ...
Μιλάμε για μοντέρνο poacher, θανατηφόρο εντός περιοχής.
Πέρσι σε 19 παιχνίδια στην Bundesliga είχε ανά 90 λεπτά:
- xG (Expected Goals) 0.77
- Goals 0.78
- Goal Conversion Rate (G/S) 33.3% (στατιστικό επιπέδου elite)
- Touches in Opp. Box 4.39
Σημαντικό ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς απολύτως καμία διάθεση ειρωνίας
Η υπεροχή του Τσαλοφ στο συνδυαστικό παιχνίδι είναι αυτή η αηδία που βλέπουμε ένα χρόνο τώρα;
Που κάθε φορά που ακουμπάει τη μπάλα ΞΕΡΕΙΣ ότι θα κάνει μια ξεπλυμενη νωθρή προσπάθεια να συνδυαστεί και θα χάσει την κατοχή στα επόμενα πέντε δευτερόλεπτα;
Το ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.
Η δική μου σειρά είναι Μπένες>Μπέρο>Κραλ.
Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή είναι ο ...
Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή είναι ο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.
Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ότι εδώ που έχει φτάσει η φάση και αν θες πραγματικά να καλύψεις με ποιοτικές λύσεις τις 3 θέσεις που πονάς υπάρχει μόνος ένας δρόμος.
Να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τώρα θα είναι με αγορές, θα είναι με δανεισμούς με υψηλή ρήτρα; Αυτό θα φανεί ανά περίπτωση.
Το σίγουρο είναι ...
Να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τώρα θα είναι με αγορές, θα είναι με δανεισμούς με υψηλή ρήτρα; Αυτό θα φανεί ανά περίπτωση.
Το σίγουρο είναι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο υποβαθμισμένο όσο νομίζουμε και ούτε έχει τόσο κακό όνομα στην Ευρώπη.
Ίσα ίσα, είναι ένα πρωτάθλημα που προσφέρεται για restart καριέρας, για να γράψεις νούμερα και να πάρεις καλή μεταγραφή. Δείτε και τα ποσά στα οποία πουλάνε οι ελληνικές ομάδες, δεν τα λες ...
Ίσα ίσα, είναι ένα πρωτάθλημα που προσφέρεται για restart καριέρας, για να γράψεις νούμερα και να πάρεις καλή μεταγραφή. Δείτε και τα ποσά στα οποία πουλάνε οι ελληνικές ομάδες, δεν τα λες ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια, θα μπορούσατε να αγνοήσετε τα εν λόγω σχόλια, ειδικά όταν δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή είναι από καινούργια μέλη με 1-2 σχόλια και να μην βοηθάτε κι εσείς με την σειρά σας στο σπαμάρισμα.
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, είπαμε να μην γκρινιάζουμε αλλά κάπου ώπα να πούμε.
Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, κάποια πράγματα εδώ που τα λέμε δεν χρειάζονται να ειπωθούν από κανέναν.
Όταν τον τελευταίο χρόνο έχεις κάνει ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων και όταν έχεις απεμπλακεί το καλοκαίρι από καμιά 8-9Μ σε συμβόλαια χρειάζεται κάποιος από την διοίκηση να βγει να πει ότι μέρος αυτών των χρημάτων θα πάνε ...
Όταν τον τελευταίο χρόνο έχεις κάνει ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων και όταν έχεις απεμπλακεί το καλοκαίρι από καμιά 8-9Μ σε συμβόλαια χρειάζεται κάποιος από την διοίκηση να βγει να πει ότι μέρος αυτών των χρημάτων θα πάνε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλασικός nunies, η μπάλα στην εξέδρα.nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:30 Μπραβο στους 12.000 που ανανεωσαν χωρις να περιμενουν τα χαφ και τα φορ. ΠΑΟΚ ως το μεδουλι
Κι εγώ ανανέωσα για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά το διαρκείας μου. Τι σχέση έχει αυτό με οτιδήποτε έγραψα παραπάνω;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά τώρα ρε συ equalizer, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Εν πάσει περιπτώση, έχεις δίκιο για τις αντεγκλήσεις. Τις αποφεύγω εδώ και καιρό και γενικά τον nunies τον θεωρώ από τις πιο συμπαθητικές φωνές στο φόρουμ. Απλά ώρες ώρες έχει την τάση να "πετάει την μπάλα στην κερκίδα".
Σε κάθε ...
Εν πάσει περιπτώση, έχεις δίκιο για τις αντεγκλήσεις. Τις αποφεύγω εδώ και καιρό και γενικά τον nunies τον θεωρώ από τις πιο συμπαθητικές φωνές στο φόρουμ. Απλά ώρες ώρες έχει την τάση να "πετάει την μπάλα στην κερκίδα".
Σε κάθε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, κάποια πράγματα εδώ που τα λέμε δεν χρειάζονται να ειπωθούν από κανέναν.
Όταν τον τελευταίο χρόνο έχεις κάνει ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων και όταν έχεις απεμπλακεί το καλοκαίρι από καμιά 8-9Μ σε συμβόλαια χρειάζεται κάποιος από την διοίκηση να βγει να πει ότι μέρος αυτών των χρημάτων θα ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, εύχομαι να είναι ο Μπένες.
Είναι ακριβώς αυτό που λείπει από το κέντρο αυτή την στιγμή, ένας νεότερος και ποιοτικότερος Σβαμπ.
Όχι ότι θα με χαλούσε ο Κραλ προφανώς.
Από κει και πέρα για ακόμα μία φορά θα πω ότι Κεντίρα μόνο ως 2-3η λύση με 500Κ συμβόλαιο και ιδανικά ελεύθερος.
Για ...
Είναι ακριβώς αυτό που λείπει από το κέντρο αυτή την στιγμή, ένας νεότερος και ποιοτικότερος Σβαμπ.
Όχι ότι θα με χαλούσε ο Κραλ προφανώς.
Από κει και πέρα για ακόμα μία φορά θα πω ότι Κεντίρα μόνο ως 2-3η λύση με 500Κ συμβόλαιο και ιδανικά ελεύθερος.
Για ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά εντάξει κι εγώ με Erlic και Benes βολεύομαι και με Τσεντίρα/Μότα μπροστά.Blackgr4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:29 Ας έρθει σοβαρό χαφ και σοβαρό στόπερ και στα φρύδια μας ο φορ που θα έρθει για αλλαγή του.. Μύθου.
Απλά ναι, από τον Μότα προτιμώ τον Τσεντίρα. Ξεκάθαρα.
Κι ας μην τον θεωρώ (τον Μαροκινό) κάτι το ιδιαίτερο.