Η αναζήτηση βρήκε 410 εγγραφές

Return

από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίζουμε πολλά ματς καιγόμαστε και δεν μπορούμε να τρέξουμε.

Όταν δεν παίζουμε ματς δεν μπορούμε να τρέξουμε γιατί υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, αυτά ισχύουν μόνο για εμάς. Οι άλλοι παίζουν άλλο άθλημα και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο ορισμός του μονά ζυγά δικά μας.

Γιατί ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

@Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 Νομοτελειακά θα ρθει η ώρα της μετάβασης, δεν θα είναι φέτος θα είναι του χρόνου. Ή του παραχρόνου. Και συνήθως οι μεταβάσεις είναι δύσκολες, όποιος περιμένει ότι όλα θα φτιάξουν με την μία είναι γελασμένος. Αλλά η ζωή προχωράει και ο φόβος του καινούργιου δεν μπορεί να είναι μόνιμα ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Εμπεριστατωμένο και λογικό το επιχείρημα σου Miles.

Απλά μια διόρθωση όσον αφορά το τι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήρε 1 τίτλο από τους 10 προσωπικά. Το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τους τίτλους που έχασε.

Εγώ βλέπω ένα συγκεκριμένο pattern με μία ...