Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Και το γνωρίζουν ακόμα και αυτοί που, από αγάπη προς την ομάδα προφανώς, προσπαθούν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό. Και δεν είναι οικονομικό με την έννοια ότι η ομάδα ή ο ιδιοκτήτης δεν έχουν λεφτά. Δεν ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Το καλο ειναι οτι αυτη η Μπεργκερ οντως μοιαζει πολυ μετρια.
Εντος εδρας ηττα στην πρεμιερα με εμφανιση επιεικως κακη

Προφανώς και χρειάζεται προσοχή αλλά κι εγώ είμαι της άποψης ότι θα περάσουμε και μάλιστα αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε και άνετα.

Και γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος για την ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαίνω όσους τους κουράζουν οι συζητήσεις που γίνονται. Μέχρι ενός σημείου βέβαια γιατί πιστεύω ότι κρύβεται και ένα "δεν θέλω να ακούω άβολες αλήθειες" από πίσω.

Παρόλα αυτά η συνεχιζόμενη γκρίνια σε συνδυασμό με σπαμάρισμα κατανοώ ότι είναι μια συνθήκη που κουράζει.

Από την άλλη η τελευταία ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Ανούσια η συζήτηση κατ' εμέ για τους αποκλεισμούς σε καλοκαιρινή διαδικασία. Με το συμπάθειο.

Και εξηγούμαι.

Μπορείς να αποκλειστείς με 10/11 να είναι από την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πριν 2 μήνες και να περάσεις 3 γύρους έχοντας μόνο 2 χαφ και αυτά να είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ.

Πολλά ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Για τον παίκτη Γιακουμάκη νομίζω ότι ξεκάθαρα η πλειοψηφία έχει θετική γνώμη και φαίνεται και εδώ μέσα αυτό. Και το βρίσκω και λογικό προσωπικά.

Είναι καλός παίχτης, έχει στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα και μπορεί να βοηθήσει.

Αυτά είναι τα θετικά.

Από κει και πέρα time for a reality check για ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεστε και τρώγεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. "Αυτοί έχουν καλύτερα φορ", "εμείς καλύτερα εξτρέμ" και οι παρά άλλοι "καλύτερο δεξί φαρμακείο" :D

Λες και το ποδόσφαιρο είναι ατομικό σπορ.

Αυτό που μετράει είναι η ομάδα που θα στήσεις και το βάθος του ρόστερ. Να υπάρχουν αρκετές λύσεις, ποιοτικές και ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.

Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.

Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Τρολάρει αλλά είναι το δεύτερο αποτυχημένο τρολάρισμα στην σειρά.

Όλοι θετικοί είναι για τον Γιακουμάκη και δεν υπάρχει ούτε ένας που γκρινιάζει. Ποιος ο λόγος για εξυπνάδες και ειρωνείες;

Άμα γίνει πάλι ρδελομπου το τόπικ θα σας φταίνε οι γκρινιάρηδες μετά..
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δώσεις λεφτά και όχι μόνο να σου βγούνε οι παίκτες αλλά να βγάλεις και κέρδος.

Όπως δηλαδή έγινε με Πρίγιο, Κοτάρσκι, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο, Άκμπομ, Νάρει, Λημνιό, Cimirot, Λούκα Πέρεθ (διπλό κέρδος).

Ή να μην βγάλεις κέρδος μεν αλλά να σου παίξουν φουλ, να ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή το ενδεχόμενο να είναι και ο Γιακουμάκης και ο Γιόβιτς μια χαρά επιθετικοί για Ελλάδα και να προσφέρουν εν τέλη και οι 2 στις ομάδες τους (αν κλείσουν) δεν υπάρχει να φανταστώ ε;

Πρέπει να είναι ή άσπρο ή μαύρο ανάλογα με το τι θέλουμε να υποστηρίξουμε..

Κάποιοι γουστάρετε απλά να βγάζετε ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά έτσι για αλλαγή.

Στο δίλημμα Γιακουμάκης ή Γιόβιτς για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου η απάντηση είναι ξεκάθαρη για μένα. Γιακουμάκης.

Δεν εξετάζω καν που παίζουν, πόσα παίρνουν, αν είναι σε ανοδική πορεία η καριέρα τους ή σε καθοδική. Η επιλογή μου είναι καθαρά βάση ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει ρε μλκς, φτάνει.

Διαφωνώ κάθετα με αυτά που λέει ο Χάρης αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι με το να απαντάτε 4-5 πάντα και στα πάντα μαμάτε (και) εσείς το φόρουμ;

Αφήστε και τίποτα να πέσει στο πάτωμα, στην τελική αν είναι τρολ και δεν ασχοληθείτε θα σταματήσει να ποστάρει.

Τσιμπάτε λες και είστε ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι το να τελειώσει θετικά το θέμα Γιακουμάκη είναι κομβικής σημασίας για τον σχεδιασμό πάντως.

Ήμουν εξαρχής θετικός για τον παίχτη αλλά τον μελέτησα αρκετά από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ενδιαφέρον μας και πλέον δηλώνω πολύ θετικός. Και για τον συγκεκριμένο παραβλέπω και το γεγονός ότι ...