Ο Γιακουμάκης αν έρθει, θα έρθει για πρώτος.
Και οικονομικά αλλά και σαν στάτους δεν έχει καμία λογική να ρθει σαν δεύτερος.
Δηλαδή θα δώσει ο ΠΑΟΚ κοντά 2Μ για δανεισμό ενός χρόνου για αναπληρωματικό επιθετικό;
Ή θα δεχτεί ο Γιακουμάκης που παίζει παντού βασικός τα τελευταία 3-4 χρόνια να ρθει ...
Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
Τώρα αυτό είναι ψευτοδίλημμα και από έναν Kabamaru περίμενα τέτοια θέματα να τα έχει λυμένα. Προφανώς μία και μία.
Από κει και πέρα, μην μαλώνετε τον Μάκη ρε.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.
Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε να μην ξεκινάμε άλλα οι στόχοι κλείνουν σιγά σιγά σε άλλους με λιγότερα απ’ ότι μετέφεραν τα ρεπορτάζ και για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για plan b.Dimitrisou έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:38 Ok δεν δίνει η ομάδα λεφτά το καταλάβαμε μην ξεκινάμε πάλι ρε μάγκες...
Ας φέρουν κάνα παίχτη στην τελική να μην έχει να πει τίποτα ο κόσμος.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ducksch για 2 μυρια στην Birmingham
Μας τσακισε η Ipswich που μπηκε σφηνα και πηρε τον Τσουμπα. Ουτε οι καραμπολες δεν μας ευνοουν
Να έδινες 2Μ και το συμβόλαιο που ήθελε να τον έκλεινες εσύ.
Δεν γίνεται πάντα να μας φταίνε οι άλλοι ρε Nunies.
Μια οι ατζέντηδες, μια οι άλλες ομάδες, μια ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξέρεις πως ακριβώς; Εσύ κάνεις τις διαπραγματεύσεις; Είσαι μέλος του ΔΣ;Panostas1995 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:20 δύο έφτασαν μόνο για Λαριν και Μοπεϊ που τα συμβόλαια τους είναι πάνω από αυτά τα ποσά
Ενημέρωσε μας λίγο για να ξέρουμε..
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
δύο έφτασαν μόνο για Λαριν και Μοπεϊ που τα συμβόλαια τους είναι πάνω από αυτά τα ποσά
Αυτό το ξέρεις πως ακριβώς; Εσύ κάνεις τις διαπραγματεύσεις; Είσαι μέλος του ΔΣ;
Ενημέρωσε μας λίγο για να ξέρουμε..
Γιατι ρε συ JohnDag του ντουκς απο που ακριβως βγηκε αντιστοιχα?
Από κει που ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ρε συ JohnDag του ντουκς απο που ακριβως βγηκε αντιστοιχα?
Από κει που βγήκε και των άλλων δυο, από τον παπά. Ο οποίος ποτέ δεν μίλησε για συμβόλαια.
Ο συγκεκριμένος μεταφέρει πληροφορίες που σε μεγάλο βαθμό ισχύουν, αυτό έχει αποδείξει η πραγματικότητα. Αν και τις περισσότερες ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δηλαδή ήθελε τον παίκτη ο προπονητής, είχε την έγκριση του scouting team και δεν τον πήραν γιατί αντιδρούσε ο κόσμος;
Και πως αντιδρούσε; Παίρνοντας 19Κ διαρκείας και κάνοντας ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει είπαμε να κάνουμε υπομονή, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι δεν υπάρχει διάθεση απ' ότι φαίνεται να επενδυθεί ούτε το ελάχιστο, ΟΚ ο Ιβάν αποφασίζει κι εμείς είμαστε με τον Ιβάν.
Κάνουμε αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) ηρωικές προσπάθειες να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά ...
Κάνουμε αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) ηρωικές προσπάθειες να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4 Εγώ θα συνεχίσω να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής ώστε να δω τι θα ρθει.
Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.
Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.
Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λεφτά να χαρίσει ρε παιδιά ο Γιακουμάκης; Γιατί υιοθετείτε την κάθε μπαρούφα του κάθε αγράμματου ΑΡΔ;
Λεφτά "χαρίζεις" όταν πας κάπου με μεταγραφή. Σε φάση, έχω λαμβάνειν π.χ. 500Κ από την ομάδα μου (υπόλοιπο συμβολαίου) αλλά για να πάρω μεταγραφή παραιτούμαι από την αξίωση και υπογράφω ...
Λεφτά "χαρίζεις" όταν πας κάπου με μεταγραφή. Σε φάση, έχω λαμβάνειν π.χ. 500Κ από την ομάδα μου (υπόλοιπο συμβολαίου) αλλά για να πάρω μεταγραφή παραιτούμαι από την αξίωση και υπογράφω ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ρθει παιδιά, εγώ τον παίκτη τον θέλω σαν τρελός.
Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι κουμπώνει κουτί στο σύστημα μας και στο Λουτσέσκουμπολ.
Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολη περίπτωση που λογικά αν γίνει θα γίνει προς το τέλος. Και δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε.
Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι κουμπώνει κουτί στο σύστημα μας και στο Λουτσέσκουμπολ.
Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολη περίπτωση που λογικά αν γίνει θα γίνει προς το τέλος. Και δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα χαρίσει μερικά λεφτά εννοούμε θα δεχθεί να πληρωθεί λιγότερο απ το συμφωνηθέν συμβόλαιο. Αυτό φαίνεται να γίνεται: η ομάδα προφανώς και θέλει να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν έχει κανένα ατού μιας και ο παίχτης δεν υπογράφει αλλού για να κάνουν απόσβεση. Τώρα προσπαθούν να βάλουν την υποχρεωτική ...