Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.
Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν τους χάλασε Γιανναρε η αποθέωση. Ξαφνιάστηκαν οι φτιάχνω τόσο καιρό κλίμα!! Έσφιξαν γροθιά στις αποκρούσεις του πάνελ κα. Δάγκωσαν χείλη. Τι καλά να έμπαιναν είπαν. Αλλά δεν μπήκαν! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ! κοκομπλοκο τα τρολ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακουγοντας τη βαλτη ερωτηση του μετροκολις περι εγγυητικης, οποιος δεν εχει καταλαβει τι γινεται παω πασο...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ...Η λεξη ΣΤΗΜΕΝΟΙ ειναι πολυ λαιτ σε ολο αυτο!!!
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Χριστέ μου δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα καταλάβαινα ότι ένας σύλλογος γίγαντας σαν τον ΠΑΟΚ διοικείται από χωριάτες που δεν βρίσκεις ούτε στα πιο απομακρυσμένα χωριά.
Τι ξεφτίλα...
Τι ξεφτίλα...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενας δεν αξιώθηκε να ρωτήσει την κυρία πως πέρασε στις διακοπές της
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλλά αν σε αυτό το email αναφερόταν ο Ησαϊάδης, είναι ευνόητο γιατί η νομικός δεν τον άφησε να το διαβάσει...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτομπανάρομαι από το θέμα.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.