Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές

Return

από Psaras
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

Εικόνα
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αυτομπανάρομαι από το θέμα.
Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω μέχρι την Κυριιακή.
Ασκώ σιωπή. Ξεκουράζω σώμα και πνεύμα
Και ετοιμάζομαι ψυχικά για την αυριανή μου αναχώρηση για Αυστρία.
από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:36
Ρε φίλε ποιος εδώ μέσα είπε να μην δωθούν εγγυήσεις;
Απολύτως κανείς, αλλά δε γαμεις, κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε τους χαζούς και σε έναν εκπρόσωπο της αυθεντικής πλευράς
από Taseos
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τους κόβει δεν το έκαναν
από Taseos
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το ποστ σου τους αποκαλείς όλους γκόμενες που θέλουν δώρα και στοργή, έτσι; Και απ' τη μια και από την άλλη πλευρά. Όσους έχουνε διαλέξει τελοσπάντων.

Θέλω να πω, είναι προφανές.

Δεν έχουμε διαλέξει κύριε. Είμαστε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έχει 13 χρόνια που ...
από nunies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μια μέρα ιστορική.
Δεν τρύπησαν απλά ταβάνια. Μιλάμε για μια από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές εβερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Welcome back και μην σταματάς. Πήγαινε τούς αίμα
από giapas
Τετ 20 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Τούτο το Πόκεμον θα το συμπονεσω, καταλαβαίνω ότι πονάει βαθιά.

Κι όσο για τον Ιβάν αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκούδα ακόμα και φαινομενικά στριμωγμενη έχει ΠΟΛΛΗ δύναμη.
από Taseos
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Γράφτηκες χθες και αυτό που σε εντυπωσίασε και σχολίασες είναι αυτό? lol. Σας έχουν σε κάνα δωμάτιο οκους μαζί ή δουλεύετε remotely?
από Taseos
Τετ 03 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Οι προτάσεις που γίνονται στα ίσα μεταξύ επιχειρηματιών δεν είναι ποτέ κάτι κακό.
από trouman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
από Χωρικός
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
από Γερασίμου
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.

Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...