Η αναζήτηση βρήκε 463 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ωραιο παντως το like σαν επιλογη,το εχω τιμησει πολλακις,αν γινεται να μπει κ dislike θα εκανε κ την δουλεια σας πιο ευκολη.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπει το dislike θα γλυτώσουν άπειρη δουλειά τα παιδιά που τρέχουν το site.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ivan Drago μας άφησε μόνιμα με απόφαση mod team
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Τα χόρτα τα έκοψαν ή θα φάμε κανένα πρόστιμο και θα κοπεί η μεταγραφή του φορ;
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Φίλε Ψαρά καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό που ζητάς προϋποθέτει έστω και ένα κλικ στην αθλια αυτή σελίδα και αναπαραγωγή ενός άθλιου κειμένου
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου εξαψατε την περιεργεια και μπηκα να το διαβασω και εγω.Τραγικο το αρθρο απο ολες τις αποψεις.Ποσο σιχαμενος αυτος που το εγραψε.
Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.
Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
Απο εκει και περα δεν ανεχομαι τετοιες πουστιες στον ανθρωπο που μας αλλαξε την ιστορια.
Αν ο Μυστακιδης θελει να βοηθησει με τον οποιονδηποτε τροπο εγω δεν εχω θεμα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
godzilla vs kong φαση 

- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Μετά τα σημερινά ξεφτιλίκια στον Πειραιά, ΑΠΑΙΤΩ να ζητήσει εκχώρηση του ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κρατιέμαι πολύ ώρα για να μην κλάψω
Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να το προλάβω
Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να το προλάβω
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει ένας όμιλος στην πόλη που ακόμη δεν έμαθε ότι η populous ανέβασε τα σχέδια στο σάιτ της. 10 η ώρα πήγε
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε έχουμε σφυγμο από το άτυπο αυτονακηρυχθεν (?) γραφείο τυπου
Σχέδια εσείς;
Λεφτά εμείς
Ευχαριστούμε από καρδιάς που σέβεστε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι με τέτοιες τακτικές το μέλλον είναι εξασφαλισμένο
Τα βλέπουν στη Φιλαδέλφεια και θυμούνται τα νιάτα τους
Υγ. Ερώτημα: δεν τα ...
Σχέδια εσείς;
Λεφτά εμείς
Ευχαριστούμε από καρδιάς που σέβεστε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι με τέτοιες τακτικές το μέλλον είναι εξασφαλισμένο
Τα βλέπουν στη Φιλαδέλφεια και θυμούνται τα νιάτα τους
Υγ. Ερώτημα: δεν τα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς ότι ο Μυστακίδης έχει σε λογαριασμούς του 250 300 ή 500 εκ.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει πλεον παυει να ειναι αστειο. Πες οτι εισαι ο Μυστακιδης και θες να πιεσεις για να παρεις την ΠΑΕ. Ειναι δυνατον να πιστευεις εν ετη 2025 οτι με τετοια αρθρα θα ασκησεις πιεση; Και αν δεν ειναι κατα παραγγελια, δεν σε θιγει σαν προσωπικοτητα να σε παρουσιαζουν ετσι διαφοροι μπακαληδες;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφεία ΑΣ

- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζει τα εγκλήματα ο ΑΣ
1. Αν ΣΗΜΕΡΑ εμφάνισε εγγυητική ο Μυστακίδης, συγγνώμη αλλά η αρχική συμφωνία πάνω σε ποια βάση είχε γίνει; Σε λόγια;
2. Τι ακριβώς μας λέει σήμερα ο ΑΣ; Τα κάναμε όλα πουτάνα όπως τα κάναμε, αλλά τώρα είμαστε ανοιχτοί και διάφανοι για να μη μας κατηγορείτε; ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ...
1. Αν ΣΗΜΕΡΑ εμφάνισε εγγυητική ο Μυστακίδης, συγγνώμη αλλά η αρχική συμφωνία πάνω σε ποια βάση είχε γίνει; Σε λόγια;
2. Τι ακριβώς μας λέει σήμερα ο ΑΣ; Τα κάναμε όλα πουτάνα όπως τα κάναμε, αλλά τώρα είμαστε ανοιχτοί και διάφανοι για να μη μας κατηγορείτε; ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ...