Η αναζήτηση βρήκε 472 εγγραφές

Return

από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από giapas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Το χαμόγελο του Ζιβκοβιτς , του παίκτη που νιώθει πιο πολύ από όλους ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια , τα λέει όλα.

Επίσης οι δηλώσεις του Ιβαν είναι δηλώσεις ενός πολύ ισχυρού και εγωιστή ανθρώπου. Αυτά τα 2 πάνε μαζί.
Σιγά μη κάνει πίσω σε οτιδήποτε.

Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ( σε σχέση ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Λόγια που αν σε νοιωθεις δεν τα λες. Προτιμάς τα ξύλινα. Τιμή μου κλπ κλπ. ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ και τα παιδιά του θα σας χορέψουν και τα εγγόνια του!
από Hayate
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...

Τι όχι?
από magdy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω τωρα τα βιντεο και διαβάζω αυτά που είπε και πραγματικά έχω συγκινηθεί... αυτός ο άνθρωπος είναι ένα με εμάς, ΤΕΛΟΣ. Αν έχουμε λεφτά και χάσουμε την ψυχή μας τι να το κάνω. Ο Ανθρωπος αυτός είναι ο Μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας και επειδή για άλλους λόγους δεν βρίσκεται εδώ βγήκαν οι ...
από Psaras
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.

Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".

Και ...
από Equalizer
Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Η αλήθεια είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, πως η Μακρον μας έχει φτιάξει πολύ ωραίες φανέλες και όλη αυτή τη δεκαετία συνεργασίας, ως καταναλωτές τουλάχιστον, είμαστε ευχαριστημένοι

Τα οικονομικά δεδομένα δεν τα ξέρω, αλλά δεν είναι μυστικό οτι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είμαστε και οι πιο ...
από Taseos
Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα είχα την απορία αν ο ντελιας έχει τόσους πολλούς λογιστές και μανατζερς
από PAOK_Antarctica
Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Ivan Drago έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:17 Τώρα περιμένεις σοβαρά να απαντήσουν;

13 χρονια τώρα το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να προσκυνούν και να δοξολογούν τον Ιβαν. Εχουν εκφράσει ποτέ γνώμη για να το κάνουν τωρα;

Όχι φίλε, μόνο εσύ κάνεις πρωτότυπες σκέψεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι φυτά και πρόβατα.

Χασμουρητό.
από Tolaros
Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα περιμένεις σοβαρά να απαντήσουν;

13 χρονια τώρα το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να προσκυνούν και να δοξολογούν τον Ιβαν. Εχουν εκφράσει ποτέ γνώμη για να το κάνουν τωρα;

Ε μη σε κρατάμε εδώ ρε φίλε, δεν έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις ? Τι δουλειά έχεις εσύ ο σκεπτόμενος με αυτό το ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε μαλακίες

Καταρχάς η Σφίνα έγραψε οτι ο Αγγελος τους έβρισε, σήμερα τι χαμογελάνε; ΑΙ είναι η φωτό
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Οι εγγυητικές επιστολές δίνονται όταν η τράπεζα ΕΓΓΥΑΤΑΙ συγκεκριμένο ποσό για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πράξεις. Διότι αν ΔΕΝ γίνουν οι συγκεκριμένες πράξεις ή αν δεν πληρωθούν, κάποιος φέρει ευθύνη. Αυτό εγγυάται η τράπεζα που βγάζει την εγγύηση.

Κανείς δεν έδωσε ούτε μπορεί να δώσει εγγύηση στον αέρα επί ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Τι κλικ ρε ακόμα στο βουνό με το Σιτζούνε είσαι; Κλικ σε ράδιο;
από Kabamaru11
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Εχω κοψει τα αθλητικα ραδια για την ψυχικη μου ηρεμια.Το προτεινω σε ολους.

Υ.Γ. Παντως αν ποτε χρειαστω νομικη εκπροσωπιση,ξερω που να ΜΗΝ απευθυνθω.