Έβαλα κι εγώ να ακούσω.
Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.
Αναμενόμενο είναι αυτό.
Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μέσα σε όλα βγήκανε και οι σαύρες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ...
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα αρχίζει να φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένα σπασμένο τηλέφωνο το οποίο στην καλύτερη υπολειτουργει, στην χειρότερη υπάρχει δόλος.
Δεν μπορεί να έγινε όλη αυτή η κωλοτουμπα εξαιτίας αντιδράσεων οι οποίες ήταν έντελος αναμενόμενες.
Ακόμα και να ήθελε όσο τίποτε άλλο να τον πουλήσει ο ...
Δεν μπορεί να έγινε όλη αυτή η κωλοτουμπα εξαιτίας αντιδράσεων οι οποίες ήταν έντελος αναμενόμενες.
Ακόμα και να ήθελε όσο τίποτε άλλο να τον πουλήσει ο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Α και που στε
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι ενιωσα λιγο προδομενος απο τον Ιβαν απο την ιστορια με τον Ντελια.
Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.
Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.
Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την ...
Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.
Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.
Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες το ακόμα έξι εφτά φορές πόσο αδύναμο βλέπει ο κόσμος τον Ιβάν να φτιάξει γήπεδο
Μπορεί να μοιάξει και στοιχειοθετημενο
Μπορεί να μοιάξει και στοιχειοθετημενο
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα γήπεδο έξω από τον αστικό κλοιό θα βόλευε και πολύ την επαρχία, που είναι αιμοδότης. Με το μετρό που θα μπορούσε να πάει εκεί λύνονται πολλά!
Γηπεδο στην Τούμπα η σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι απλά ένα μέρος για να το αλλάξουμε, στην ΤΟΥΜΠΑ φωλιασαν οι πρόσφυγες παππουδες μας ,οι ίδιοι το ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Συγγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι, αλλά αμφιταλαντευόμουν αρκετά για το εάν έπρεπε να ανεβάσω αυτο το κείμενο και τις φωτογραφίες εδω μέσα αλλά αποφάσισα πως εφόσον αρκετοί γύρω (και μεσα;) απο την ΠΑΕ διαβάζουν το φόρουμ, ισως το δει κανείς και φιλοτιμηθεί να κάνει κατι για αυτο.
Πριν 40-45 ...
Πριν 40-45 ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος να δείξει χρήματα ρε; Αυτός που έβαλε 160 εκατομμύρια στην ομάδα ή αυτός που στέλνει με κούριερ αποδεικτικά καταθέσεων;
Ρε ουστ
Ρε ουστ