Η αναζήτηση βρήκε 476 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά δεν είναι υπάλληλος αλλά καλά οκ άμα σε εξυπηρετεί μπορείς να τα μηδενίσεις και όλα
Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;
Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;
Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ο κακομοιρης,ακομα περιμενω να μαθω απο τον ΑΣ τι ηταν αυτο που συμφωνησαν με τον Τελη.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
Ας μην επεκταθώ ξανά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.
Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.
Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
Λογικές απορίες. Πιστεύω πως ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκου να δεις!
Η συμφωνία Μύστα-ΑΣ ΠΑΟΚ είναι δεσμευτική με ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Θα κοινοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που προχωρήσει.
Ο ΑΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο (8μηνο) για την ωρίμανση των μελετών που προχωρούν.
Στην περίπτωση κ μόνο που αναλάβει το έργο ο Μυστακίδης έχει εξασφαλιστεί ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρες την επο για να σφαζεις τους άλλους και να παίρνεις τίτλο κάθε χρόνο ή πήρες την επο κ έφερε var και ξένους διαιτητες. Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτο?soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μοιραια εκει θα οδηγηθουμε @george188 και ειναι μονοδρομος.Προτιμω να γινουμε κωλος με ανοιχτα χαρτια παρα να παιζουμε κρυφτο και επαναλαμβανω αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος του ΑΣ μεχρι τωρα.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...