Αναζήτηση για περισσότερες από 1274 εγγραφές

Return

από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.

Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
από george188
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από Equalizer
Παρ 03 Οκτ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό το πράγμα που όταν κάποιος έχει πιο πλήρες ρόστερ απο εμάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μεταφράζεται πως εμείς έχουμε ΜΗΔΕΝ και εκείνος ΕΚΑΤΟ, είναι λίγο ψυχιατρική πάθηση

Και 10 παίκτες καλύτερους και περισσότερους από εμάς να έχει ο γαυρος, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κοστίζει 5 εκατομμύρια ο καθένας μισθολογικά. Για να ...
από Dimitris_L4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Η ανακοίνωση γιατί βγήκε πριν τον αγώνα;

Πρωτον ανακοινωση που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την ομαδα..
Δευτερον ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καπου την ομαδα..το σημαντικοτερο ειδικά για σημερα.
Τριτον η απορια πρεπει να ειναι γιατι ο ΑΣ εκανε αυτα τα εγκληματα κ οχι το timing..
Τεταρτον ΕΥΓΕ στα παιδια που την εβγαλαν...ΕΥΓΕ ...
από loukas karadimos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ποια θ4?

Να βγει να πει τι? Αφού έτοιμη γραμμένη την είχε την ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα

Το νου σας εκεί κάτω χαμηλά εσείς σήμερα στο πέταλο, πλέον είστε σέντρα…

Όσον αφορά το σχόλιο της κατά τ άλλα καταπληκτικής ανακοίνωσης περί Ιβαν

Γιατί εδώ και μέρες τα λέμε κάποιοι εδώ μέσα και τρώμε ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου

Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κάθε φορά να τρυπηθεί κι άλλο το πατωμα
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Η επίκληση στον Κυριάκο είναι μια στημένη γελοιοτητα.

Όποιος βλέπει τι 'πρωκτοσελιδα" υπήρξαν την αμέσως επόμενη μέρα της δήλωση Κυριάκου, ποιοι προσελήφθησαν λίγο καιρό μετά και ποιες κλικες έχουν δημιουργηθεί, καταλαβαίνει μέσα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα τι παιζεται.

Προβληματικά timing και ...
από Dimitris_L4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις που βριζετε τους παντες και οχι τν ΑΣ , μπορειτε να μας σχολιασετε την ουσια της ανακοινωσης?? Μπορειτε να μας πειτε αν ειναι αληθεια ολα αυτα?? Μπορειτε να μας πειτε αν ΔΕΝ ειναι αληθεια , που ειναι η διαψευση?? ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ?? Ή θα αρκεστειτε σε φρου φρου κ αρωματα του τυπου δν ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πούνε ρε Δημήτρη;

Τα πράγματα είναι απλά αλλά είναι τόσο ΛΙΓΟΙ οι άνθρωποι πέριξ του ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη ώστε όπως σκατα και ανικανη έχουν κάνει όλη την πόλη έτσι σκατα και ανικανο κάνουν και τον σύλλογο

Ένα μικρό ποσοστό έχει προσωπικά συμφέροντα για να αλλάξει η κατάσταση και να ...
από keep_paokizein
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Κατηγορείς τον Α.Σ. με πρακτικές Α.Σ. .... ανακοίνωση πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.... έτσι για "ενότητα" .....

Aνακοίνωση στο σωστό χρόνο, για να είναι προσεκτικοί αυτοί που στις τελευταίες αγωνιστικές μεταφέρουν το διχασμό στο γήπεδο.

Δηλαδή μετα από αυτην την ανακοίνωση οι ...
από Kabamaru11
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καποιοι συνοπαδοι στεναχωρεθηκαν αποψε vol.2