Η αναζήτηση βρήκε 484 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αυτό...σε 4 μέρες η ομάδα πετάει και ακόμα φορ και χαφ πουθενά
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ένα απλό σερτς στο ίντερνετ μπορείς να δεις πολύ καλά ποιες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και αν είναι δημιούργημα μόνο για τον ΠΑΟΚalexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:58 Ποιος μλκς πατησε το κουμπι και γυρισαμε στο 2021; Παλι για ffp διαβαζω που ως δια μαγειας ειναι σε ισχυ μονο για τον ΠΑΟΚ
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς ρεπορτερ Τσακαλέας και Τοσκιτσης δεν υπάρχουν.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η πιτσιρικαρια στην Ολλανδία.
Μακάρι Μύθου και Χατσιδης να έπεισαν και να απομάκρυναν την ανανέωση Μπράντον
Μακάρι Μύθου και Χατσιδης να έπεισαν και να απομάκρυναν την ανανέωση Μπράντον
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε...
Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα εγκλωβιστεί ο Σαββίδης και μαζί του Ο ΠΑΟΚ.
Ε μια και η ΠΑΕ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα νεα φρουτα,δροσερα κ καλοκαιρινα,εχουν κ αλλο καλο,κανουν μπαμ αν ειναι σαπια η οχι.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι με τα τρία όλα κι όλα ποστ
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά, ο άλλος με εγγραφή 3/7/25 και 5 δημοσιεύσεις το μόνο που σχολιάζει είναι τι έβγαλε ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ; καλά είπε ο Λουκάς, ρίξτε λίγο κρύο νερό στα μούτρα σας. Και πολύ ευγενικά το είπε
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ditesta έχει κάτσει στον πάγκο.
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε τι θα φερουμε εμεις πρωτα και κανουμε μετα τις συγκρισεις με τον ρουλη. Παει και το Σαββατο και οπως φαινεται ο αρχικος στοχος ενισχυσης πριν την προετοιμασια δεν επετευχθει. Μοιρασμενα τα πραγματα μεχρι τωρα,ουτε για κραξιμο,ουτε για αποθεωση.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθε χρονο τα ιδια Παντελη μου (οχι Θωμαρεη,δεν λεω εσενανε) τα ιδια Παντελακη μου.Δεν βαρεθηκατε να εκθειαζεται τις κινησεις των αλλων κ να σνομπαρετε τις δικιες μας.Ναι καποιες χρονιες οπως η περσινη δεν ηταν καλη,αλλα ειδικα φετος το πραμα παει τερμα ορθολογικα.
Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να εχει φωλια καπου.