Αναζήτηση για περισσότερες από 1274 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
αυτους τους μυστήριους γιατί τους κρατάτε εδώ μέσα; χάριν πολυφωνίας ας πούμε; και η ντροπή ντρέπεται
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator11 ανωμαλος εισαι; 
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλα τομάρια, μακριά απο τον ΠΑΟΚ ρε κατακάθια της κοινωνίας.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Αντρε για μενα και πολλους αλλους εισαι το προσωπο του ΠΑΟΚ μας..μεγαλωσαμε με σενα ,κλαψαμε οταν εφυγες,κλαψαμε οταν γυρισες και μας εκανες να κλαψουμε με οτι πετυχες με την ομαδα!
Οτι κερδισες και οτι εζησες το εκανες με την δουλεια σου και σου αξιζει 100%!
Σε ευχαριστουμε για ολα μεγαλε αρχηγε ...
Οτι κερδισες και οτι εζησες το εκανες με την δουλεια σου και σου αξιζει 100%!
Σε ευχαριστουμε για ολα μεγαλε αρχηγε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.
Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη είναι ένα τούβλο και μισό ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
όμορφα , μη τη πέφτετε στο γκαρσια. Την αποψή του εξέφρασε.
Λίγοι μείνανε , δε θέλω να τη κάνει κι αυτός.
Ήδη μου λείπει ο σπεσιαλ.
Λίγοι μείνανε , δε θέλω να τη κάνει κι αυτός.
Ήδη μου λείπει ο σπεσιαλ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
Ο οποίος ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη διαβαζω τα ονοματα και τις ψηφους, η δικηγορινα ειναι στο δς και ψηφισε? με ποια ιδιοτητα πηρε θεση?
Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ προφανώς.
Εντάξει, την Κατερίνα Γιαννακοπουλου τη θυμόμαστε όλοι πολύ μικρή , με τα σγουρά μαλλάκια της (αλήθεια που πήγαν τωρα) από δικηγόρο, μεταφράστρια ...