Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω.... :evil: :evil:
Η δικηγόρος, μετά τον παπαρολογο αναλυτή ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω.... :evil: :evil:
Η δικηγόρος, μετά τον παπαρολογο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 06:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην περισπούδαστη δικηγόρο αλλά και στον "ερασιτέχνη" θέτω τρία ερωτήματα:
Α. πόσα τμήματα παίδων εφήβων νεανίδων είχε ο ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα αθλήματα ΠΡΙΝ το 2012 και πόσα μετά;;
Β. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ που υπάρχει, συνδέεται ή όχι με το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποσό σε σχέση με άλλους "ΑΣ" που παίρνει ο ...
Α. πόσα τμήματα παίδων εφήβων νεανίδων είχε ο ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα αθλήματα ΠΡΙΝ το 2012 και πόσα μετά;;
Β. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ που υπάρχει, συνδέεται ή όχι με το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποσό σε σχέση με άλλους "ΑΣ" που παίρνει ο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε φανταστείτε τι γράφει το καταστατικό για να μην θέλουν να το παρουσιάσουν .. κάτι σαν το μνημόνιο με τον Τέλη.
Το έχω ξαναγράψει, πολλες φορές ενδιαφέρθηκαν να γίνουν μέλη του ΑΣ οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά πάντα το παρεάκι έβαζε μπλοκ σε μαζικές έγραφες μελών γιατί δε θέλουν να χάσουν την ...
Το έχω ξαναγράψει, πολλες φορές ενδιαφέρθηκαν να γίνουν μέλη του ΑΣ οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά πάντα το παρεάκι έβαζε μπλοκ σε μαζικές έγραφες μελών γιατί δε θέλουν να χάσουν την ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγούν οι πολυγραφότατοι πρόθυμοιaivas19 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58 Δεν εχουν θεσπισει καν την «επιτροπη» και ολοι οσοι προσκειμενοι στον ΑΣ ειχαν γκαιλε με το γηπεδο εδω μεσα και σχολιαζαν καθε μερα κανουν αβαβα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω να πηγε η θ4, με ειλικρινεις προθέσεις επικοινωνιας/συνενοησης και όχι με στυλακι της δικηγορινα Α.Σ.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εγώ Πτολεμαίε νομίζω ότι η μπλε έχει κρυφά μνμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι περισσότερες οπαδικές σελίδες στο FB να ξέρετε δεν ανήκουν σε κάποιον αλλά τις διαχειρίζονται ομαδικώς συγκεκριμένα media Αθηναϊκών συμφερόντων. Επί Ζαγοράκη-Βρύζα θυμάμαι είχε βγει η είδηση για πόσες και πόσες σελίδες που τις διαχειρίζονταν σελίδα γαύρικων συμφερόντων (μόνο τους 10.000 ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 04:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εμένα διαχρονικά μου άρεσαν οι φανέλες τής Παρτιζάν και τής Νιουκάστλ.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ειχε πρωτοερθει ο Ιβαν ειχε για δικηγορο του τον Λυκουρεζο,ισως το πιο χοτ ονομα της νομικης τα τελευταια χρονια.Απο την αλλη ο Τελης με σκοτεινους τροπους εχει εκπροσωπους τα γνωστα σουργελα.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική πιθανότητα να είχε θετικό πρόσημο η εμπλοκή Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, θα ήταν να χτυπούσε δημόσια την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να έκανε την οποιαδήποτε αξιοπρεπή πρόταση για αγορά της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης να την αποδεχόταν και να έφευγε σαν ήρωας, με το κεφάλι ψηλά. Στην περίπτωση που, έστω και ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολείστε με τον κάθε π@π@ριδη που προσπαθεί να μανουριασει για να διώξει κοσμο, δεν έχει νόημα.
Τα πρωταθλήματα και κύπελλα που έχουμε συλλέξει από 2012/13 παντός μόνο αόρατα δεν είναι .. και δεν συγκρίνονται με το προηγούμενα 85+ χρόνια.
2-3 έχουν ήδη καρφωθεί γιατί λογαριασμούς φτιάχνανε ...
Τα πρωταθλήματα και κύπελλα που έχουμε συλλέξει από 2012/13 παντός μόνο αόρατα δεν είναι .. και δεν συγκρίνονται με το προηγούμενα 85+ χρόνια.
2-3 έχουν ήδη καρφωθεί γιατί λογαριασμούς φτιάχνανε ...