Η δικηγορος ακομα διακοπες κανει?
Αυτη η τεχνοκρατικη επιτροπη που ειναι?
Εκει στον ΑΣ, σαν φτυνουν, δεν βρεχει.
Ενεργοποιειστε οτι ΠΑΟΚτσηδικο σας εχει απομεινει.
Τιμηστε τα παντελονια που φορατε.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η ανακοίνωση του Α.ΣΤΙΓΜΑ παραμονές ΚΡΙΣΙΜΟΥ αγώνα του ΠΑΟΚ, να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο καταστατικό, που ούτε στους κύκλους των Μασόνων μπορείς να βρεις, πιθανόν αναγράφεται ότι τα μεσημέρια κοιμόμαστε. Συνεδριάζουμε μόνο αφού ορκιστούμε στο πυθαγόρειο θεώρημα. Και εκδίδουμε ανακοινώσεις μόνο μεσάνυχτα, γιατί τις διορθώνει πρώτα ο Μπούζας, στη συνέχεια τις μεταφράζει ο κύριος Τέλης ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Κάτι έμαθα ότι ο μπουλντοζιερης εκεί ζήτησε proof of funds για να συνεχίσει τις εργασίες, ισχύει;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Οι εργασίες της πρώτης φάσης στο αθλητικό κέντρο οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, εντός του χρονοδιαγράμματος.Ήδη έχουν διαμορφωθεί τα επίπεδα, στα οποία θα κατασκευαστούν τα πρώτα επτά από τα συνολικά έντεκα γήπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα για τις ομάδες Κ17 και Κ19, στο ...
Στο πρώτο επίπεδο θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα για τις ομάδες Κ17 και Κ19, στο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα δεν εγραψαν την ανακοινωση του ΑΣ οι Μπουζος και Γρηγοριαδης ?
Μηπως ο θεσσαλονικευς ζητησε διορθωσεις απο τον εμπειρο Μπουζα ?
Μηπως ο θεσσαλονικευς ζητησε διορθωσεις απο τον εμπειρο Μπουζα ?
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινωση γιοκ.
Μαλλον τους πηρε ο υπνος.
Θα την βγαλουν την ωρα του αγωνα, μιμουμενοι
τους μεντορες τους.
Μαλλον τους πηρε ο υπνος.
Θα την βγαλουν την ωρα του αγωνα, μιμουμενοι
τους μεντορες τους.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι μόνο δεν υπάρχει , καμία ανακοίνωση,
αλλά διέγραψαν στο fb, αν δεν κανω λάθος και την ανάρτηση με την αναγγελια για την επικείμενη(χθεσινή) συνεδρίαση του ΑΣ.
Σημ. Ούτε στο site του ΑΣ υπάρχει, σημερα, ανακοίνωση, με την αναγγελια για την επικείμενη(χθεσινή) συνεδρίαση του ΑΣ.
αλλά διέγραψαν στο fb, αν δεν κανω λάθος και την ανάρτηση με την αναγγελια για την επικείμενη(χθεσινή) συνεδρίαση του ΑΣ.
Σημ. Ούτε στο site του ΑΣ υπάρχει, σημερα, ανακοίνωση, με την αναγγελια για την επικείμενη(χθεσινή) συνεδρίαση του ΑΣ.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα δεν εκπλήσσει πλέον για ένα ματς επικίνδυνους ανθρώπους. Όσο μένει, τόσο θα εξαπλώνεται το μικρόβιό τους.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατανοώ πως είναι δύσκολη η βραδιά για κάποιες κατσαρίδες.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Τουμπα μιλησε σημερα, απο ακρη σε ακρη.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηθελαν σιγουρα σκηνικο με γκελα το καλοκαιρι αλλα δε τους εκατσε. Κριμα, πανε στραφι οι μεταμεσονυχτιες ανακοινωσεις που θα διαβαζαμε.
Επομενη ανακοινωση οποτε γινει γκελα στο πρωταθλημα

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΤΣι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
30/12 ανακοινώνεται η επιτροπή, 31/12 κοστολογούν το έργο 300,000,000ευρωπουλα, 1/1 ανακοινωνουν ότι πέρασε η προθεσμία και πλέον το πρώτο λόγο για την κατασκευη του γηπέδου θα έχει ο ευεργέτης της τσέπης τους.