Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ το ότι ήσουν στη φιέστα είναι φοβερό επιχείρημα..
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα δεν τελείωσε το καλοκαίρι του 2025 και διαβάζουμε τερατολογίες για το ρόστερ του 2026-27
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί ή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε. Κανένας δεν είπε ότι ο Λουτσέσκου ή ο ΠΑΟΚ γενικά δεν θέλει φορ που να σκοράρει. Αυτό που λένε πολλοί φίλοι είναι ότι οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου από το φορ είναι άλλες και υπάρχουν προτεραιότητες. Αν δηλαδή μπορούσε να ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
αφού το σύνολο των δημοσιοκάφρων ασχολούνται με το αν ο Ιβάν έχει λεφτά, αν έχει διάθεση και αν έχει πυγμή.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς τα τελευταία έτη των μεταγραφών δίδαξαν ότι δεν υπάρχει ακριβή ενίσχυση. Εδώ κάνουμε τον σταυρό μας να είναι ικανή ενίσχυση.
Πιστεύω πλέον ξεκάθαρα ότι είναι τακτική λόγω της επικείμενης συνέντευξης τύπου του ΑΣ.
Από Τρίτη ξαφνικά θα σκάσει το παλέψαμε.....αλλά.
Τα γνωστά ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβόμουν ότι είναι παπατζα είτε από την μια είτε από την άλλη μεριά, για να δημιουργήθουν εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Για να τα λέει όμως και ο nunies που σίγουρα παπατζη δεν τον λες, αρχίζω να αχνοελπιζω…
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
"Βρε μην τρώτε τον παπά της ΠΑΕ για Ζαφείρη. Ο μπατιρης πλήρωσε το sportime για ένα αρθράκι της πλάκας και ένα τσέχικο μέσο για να κερδίσει εντυπώσεις ενόψει της αποκαλυπτικης συνέντευξης της μαμάς του συλλόγου.
Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ ...
Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν λοιπόν ισχύει η πρόταση ή οι προτάσεις μας για τον Ζαφείρη, σε τέτοιες υποθέσεις πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η στάση του παίκτη με ότι συνεπάγεται από αυτό.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;
1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.
2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύλογο ερώτημα: ο παίκτης για τι στο καλό να θέλει να έρθει;
Για να παίξει 3 χρόνια στο καυτατζογλειο
Πέρα από τις ειρωνικες απαντήσεις υπάρχουν και οι εξής για αυτούς που όντως ενδιαφέρονται.
Παλιό άρθρο που ανέφερε συμφορουμιτης για τα ΠΑΟΚτσηδικα αισθήματα του.
Δηλώσεις Ντελια Ζαφείρη ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι λέω να μη διατηρούμε αυταπάτες. Όχι για το αν τελικά υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να κλείσει τελικά ο x Ζαφείρης. Αυτό για εμένα είναι το έλασσον, όχι άνευ σημασίας, φυσικά. Στα ενδότερα και πέριξ του ΠΑΟΚ φαίνεται να υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα σε σχέση με το αν ο Σαββίδης έχει ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς