Αναζήτηση για περισσότερες από 1237 εγγραφές

Return

από giapas
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
από Hayate
Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Διαφορετικες απόψεις είναι υγιές να υπαρχουν,κατευθυνομενες οχι.

Και είναι πολυ εμφανές σε κάποιους νέους χρήστες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων χρηστών ή και κάποιων παλιών με λίγες δημοσιεύσεις μιλάει απαξιωτικά για την ομάδα,τον Ιβάν,το σχεδιασμό όπως επίσης και πολλές φορές αποθεώνει ...
από Patron
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Με όλο το σεβασμό στην ομάδα διαχειριστών θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο το οποίο πιθανώς βρει μια ας πούμε ανταπόκριση κ από αλλά μέλη της κοινότητάς μας.

Κατά την ταπεινή μου άποψη από το καλοκαίρι του 2021 με αποκορύφωμα το φετινό το φόρουμ έχει σταθερά μετατραπεί σε σαββιδομανια.

Αναμφισβήτητα ο ...
από Pater
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα ...
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται ότι τρολαρω…
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
από kataramenos5
Παρ 22 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Με paokovio1974 απο κει που συμφωνουσαμε σε πολλα,τα τελευταια χρόνια έχουμε σφαχτει σε αλλο σοσιαλ και ειμαστε στο ignore πλεον.Ομως ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ κοκαλο αν λεει κατι αυτο.Εχουμε βρεθει και στις καντινες εξω απ την Τουμπα.Δεν ειναι κανας αλεξιπτωτιστης.
Δε ξερω τι γινεται εχουμε σαλταρει ολοι με ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Ναι τι σε πειραξε ακριβως;

Στο εξηγησα δυο φορες.Γεμιζετε το τοπικ με αχρηστες κι ανουσιες αντιπαραθεσεις που δε σχετιζονται μ αυτο καθ αυτο το τοπικ .
Μπαινουμε στο τοπικ της ΚΑΕ να διαβασουμε αν υπαρχει συγκεκριμενη προταση ,ποσα,χρονοδιάγραμμα κλπ και εχει 4-5 σελιδες αντιπαραθεσεις αν ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Special 4
Δε νομίζω ότι έχω μιλήσει μαζί σου. Έκανα μόνο μια παράθεση σε ποστ σου που προτείνεις αποχώρηση του Τέλη.

Γενικά το ύφος σου είναι εριστικό εδώ και μέρες και για αυτό δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου τελευταια. Παλαιοτερα εκανα κουβεντες και διαπιστωσα το χασμα αποψεων.

Αυτό που κανεις ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:19
Jump to forum
Jump to topic

Εσυ αν θες να τιμωρηθείς τιμωρήσου.

Εμένα και τα άλλα 2 παιδιά με ποια ακριβώς αιτία και αφορμή μας έκανες mentioned καλό μου παιδί?

Πετάς και μια γενικοτητα ότι γράψαμε στα @@ μας τους μοντς (επίκληση στο συναίσθημα?). Αν καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου θα δεις ότι τα 2 απογευματινά ποστς των ...
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:16
Jump to forum
Jump to topic

Billpaok666
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27

Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια

Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.

Έφαγε ΔΥΟ ...
από Sera4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:04
Jump to forum
Jump to topic

Αφού το έγραψε το παιδί τον ήξερε, δεν είπε και κανένα ψέμα αν το δεις με το γράμμα του νόμου :lol: :lol: :lol: :lol:
από Psaras
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.

Εγώ δεν σε ...
από Montrealiotis
Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ρε φίλε έλεγες ή δεν έλεγες ότι δεν θα έρθουν παίκτες γιατί δεν παίζει φράγκο;
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.

Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
από vasgias
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Ανδρώνης του μετροκωλις πήγε στη ΓΑΔΘ για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
από alexgarcia6
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε ...