Η αναζήτηση βρήκε 668 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφορετικες απόψεις είναι υγιές να υπαρχουν,κατευθυνομενες οχι.
Και είναι πολυ εμφανές σε κάποιους νέους χρήστες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων χρηστών ή και κάποιων παλιών με λίγες δημοσιεύσεις μιλάει απαξιωτικά για την ομάδα,τον Ιβάν,το σχεδιασμό όπως επίσης και πολλές φορές αποθεώνει ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όλο το σεβασμό στην ομάδα διαχειριστών θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο το οποίο πιθανώς βρει μια ας πούμε ανταπόκριση κ από αλλά μέλη της κοινότητάς μας.
Κατά την ταπεινή μου άποψη από το καλοκαίρι του 2021 με αποκορύφωμα το φετινό το φόρουμ έχει σταθερά μετατραπεί σε σαββιδομανια.
Αναμφισβήτητα ο ...
Κατά την ταπεινή μου άποψη από το καλοκαίρι του 2021 με αποκορύφωμα το φετινό το φόρουμ έχει σταθερά μετατραπεί σε σαββιδομανια.
Αναμφισβήτητα ο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται ότι τρολαρω…
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ρε φίλε έλεγες ή δεν έλεγες ότι δεν θα έρθουν παίκτες γιατί δεν παίζει φράγκο;
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Ανδρώνης του μετροκωλις πήγε στη ΓΑΔΘ για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες.

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Φίλε Σπέσιαλ, εγώ σου έχω νεα.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ακουγα το γνωστο παραμυθι....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ....πως γινετε το μαγαζι γωνια μεχρι να ερθει ο ΙΒΑΝ τραβουσε μονο λαμογια και τυροπιταδες που ελεγε ο Μαναβης ειναι αποριας αξιο.....
Παρακολουθεις τον ΠΑΟΚ από το 1972 αλλά απ΄οτι φαίνεται δεν έχεις ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού ήταν η ασπίδα αυτή όταν έγιναν όσα έγιναν με λιμάνι Βόλου; Με όσα έγιναν με το γήπεδο, Καυτατζόγλειο κλπ; Με όσα έκαναν και κάνουν στον ίδιο τον ΠΑΟΚ;
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ήρθε ο Σαββίδης, η οικονομία της χώρας ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Παρακαλάγανε να έρθουν επενδυτές. Ο Σαββίδης λοιπόν, από τη στιγμή που επένδυσε σε επιχειρήσεις (ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, Ξενοδοχεία, ΜΜΕ) δεν είχε καμία ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη τα όσα έχει κάνει ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος Πρόεδρος έβερ που είχε ο σύλλογος μας .
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ο παντογνωστης Κολκας.
Το ιερο τοτεμ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.
Ναι ο Κολκας φταιει. Το οτι ο ΑΣ κλαψουριζε οτι ο Σαββιδης του ειπε να βρει λεφτα και βρηκε σε 3 μερες την πισωπλατη μαχαιρια με τον Μυστακιδη ενω τωρα λεει οτι «καλη η προταση αλλα η νομικος ειναι σε διακοπες, τα λεμε σε 1 εβδομαδα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά συνεχίζουμε..παρεξήγησης
Μάθε να διαβάζεις μπρο ...