Αναζήτηση για περισσότερες από 1237 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Δεν ειναι καθολου θεμα αγχους.
Ειναι θεμα εμπιστοσυνης τσιπας και ο λογος του Ποντιου που τοσο συχνα χρησιμοποιειτε.
Αν κοπηκαν τα χορτα, προχωρησε κατι αλλο ? Αν οχι, Γιατι ?
Σεπτέμβριο αναμένεται να τελειώσει η πρώτη φάση του έργου, βάση χρονοδιαγράμματος.
Από άτομο που μένει κοντά, γνωρίζω ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?
Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικα η συνεντευξη του Τελη στην φυλλαδα του Μαρινακη, αφου δοθηκε γιατι δεν δημοσιοποιηθηκε ?
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 03:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια ευστοχία με του Μπουζου έχουν. Συνέχισε έτσι.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μενου σημερα εχει.
ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.
Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν χάραξε την πολιτική ο ΑΣ για τι χτίσιμο μιλούσαμε;
Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια ...
Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με νοιάζει ποιος έχει προτεραιότητα. Αυτή είναι μια φράση που τη λένε διάφοροι τόσο ξεπλυμενα και θολά, ώστε μετατραπηκε ήδη σε υπεκφυγη.
Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.
Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.
Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
@Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...