Η αναζήτηση βρήκε 706 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Νταξει μη στεναχωριεστε κιολας που στηριζει ο κοσμος. Οποιος θελει ας μην ανανεωσει αφου υποφερει
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να θυμόμαστε λίγο ότι υπάρχουν πάντα κι άλλες αναγνώσεις και άλλες οπτικές γωνίες:
https://www.in.gr/2012/05/01/sports/football/min-mpleksete-me-ton-sabbidi-proeidopoiei-o-kampanis-ton-paok/
Και για να μη δίνετε και κλικ στο εν λόγω σάιτ μια ωραία και διδακτική ιστορία για να θυμούνται οι ...
https://www.in.gr/2012/05/01/sports/football/min-mpleksete-me-ton-sabbidi-proeidopoiei-o-kampanis-ton-paok/
Και για να μη δίνετε και κλικ στο εν λόγω σάιτ μια ωραία και διδακτική ιστορία για να θυμούνται οι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εκεί δείχνει το πράγμα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ..
Πιστεύεις ότι ένας πόντιος που έχει ρίξει 150 160 εκατομμύρια στην παε και τον έχουν τρυπήσει 1 φορά και βλέπω μέχρι την Δευτέρα πάνε για το δεύτερο τρύπημα θα φύγει ομαλά? Εγώ θα δεν θα το έκανα. Κάπου ακουσα ότι ο ΙΒΑΝ ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?
Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικα η συνεντευξη του Τελη στην φυλλαδα του Μαρινακη, αφου δοθηκε γιατι δεν δημοσιοποιηθηκε ?
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 03:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια ευστοχία με του Μπουζου έχουν. Συνέχισε έτσι.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μενου σημερα εχει.
ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.
Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν χάραξε την πολιτική ο ΑΣ για τι χτίσιμο μιλούσαμε;
Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια ...
Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια ...