Η αναζήτηση βρήκε 706 εγγραφές

Return

από aivas19
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Νταξει μη στεναχωριεστε κιολας που στηριζει ο κοσμος. Οποιος θελει ας μην ανανεωσει αφου υποφερει
από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν

Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;

Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
από thomas Murg
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμόμαστε λίγο ότι υπάρχουν πάντα κι άλλες αναγνώσεις και άλλες οπτικές γωνίες:

https://www.in.gr/2012/05/01/sports/football/min-mpleksete-me-ton-sabbidi-proeidopoiei-o-kampanis-ton-paok/

Και για να μη δίνετε και κλικ στο εν λόγω σάιτ μια ωραία και διδακτική ιστορία για να θυμούνται οι ...
από Grimson4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Για εκεί δείχνει το πράγμα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ..
Πιστεύεις ότι ένας πόντιος που έχει ρίξει 150 160 εκατομμύρια στην παε και τον έχουν τρυπήσει 1 φορά και βλέπω μέχρι την Δευτέρα πάνε για το δεύτερο τρύπημα θα φύγει ομαλά? Εγώ θα δεν θα το έκανα. Κάπου ακουσα ότι ο ΙΒΑΝ ...
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.

Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?

Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από Cylon-4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Τελικα η συνεντευξη του Τελη στην φυλλαδα του Μαρινακη, αφου δοθηκε γιατι δεν δημοσιοποιηθηκε ?
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:34
Jump to forum
Jump to topic

Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά
από Rexaris
Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:12
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 03:03
Jump to forum
Jump to topic

Την ίδια ευστοχία με του Μπουζου έχουν. Συνέχισε έτσι.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:21
Jump to forum
Jump to topic

Το μενου σημερα εχει.

ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.

Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε ...
από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Όταν χάραξε την πολιτική ο ΑΣ για τι χτίσιμο μιλούσαμε;

Για κανένα απολύτως. Ακόμα και στη θεωρητική πιθανότητα να ανοίξει θέμα γηπέδου, έβαλε ρητά και αυστηρά όρια. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένες απαιτήσεις από Σαββίδη, ούτε προτάσεις ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτα. Απλά επειδή έξι χρόνια ...