Αναζήτηση για περισσότερες από 2065 εγγραφές
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω γενικοτερα απλα να σας πω παιδες χαλαρώστε, ωραία χρονιά θα είναι, χαρείτε το.
ρε, είμαστε στο σημείο που ακούμε σε κάθε γενέθλια, να τα εκατοστήσεις. χαρείτε το, καλά, κακά. 100 χρόνια.
απο κάτι...παστρικιές, κάτι τουρκόσπορους, κάτι ταλαιπωρημένους, κάτι ανθρώπους που είχαν 100, έμειναν με 0 ...
ρε, είμαστε στο σημείο που ακούμε σε κάθε γενέθλια, να τα εκατοστήσεις. χαρείτε το, καλά, κακά. 100 χρόνια.
απο κάτι...παστρικιές, κάτι τουρκόσπορους, κάτι ταλαιπωρημένους, κάτι ανθρώπους που είχαν 100, έμειναν με 0 ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 01:22
- Jump to forum
- Jump to topic
γενικα ενταξει, και οι μοντς δεν ειναι ευκολη "δουλεια", σε αλλες συνθηκες θα ηταν πραγματικα "δουλεια" και πρεπει να σεβοααστε τα παιδια που δινουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ χρόνο στο να ΑΝΕΧΟ/ντα/ι το μακρύ και το κοντό μας.
είτε τους γουστάρουμε ποιοι είναι (η δειχνουν) ή οχι.//..
αλλα γενικότερα, ΟΛΟΙ λιγο να ...
είτε τους γουστάρουμε ποιοι είναι (η δειχνουν) ή οχι.//..
αλλα γενικότερα, ΟΛΟΙ λιγο να ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
ΣΤΗΝ φορτζα στο face μαζικά μπαίνουν τρολ τής παπαροαληθειας βρίζουν τους Πόντιους Σαββίδη και λιβανιχουν ΑΣ έχω εντύπωση ότι καί εδώ θα γίνει ντου,το λέω γιατί μετά από ένα μικρό διάστημα που το βουλωσανε άρχισαν πάλι αθλιότητες και όχι μόνο στην φορτζα....
Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ...
- Τετ 21 Μάιος 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γιώργος Σαββίδης
Τρέμω για τι στιγμή που θα πάρεις τα ηνία της ομάδας. Πραγματικά τόσα χρόνια που υποτίθεται είσαι και στον τομέα που έχεις σπουδάσει σοβαρο έργο δεν έχω δει προς το όφελος της ομάδας.
Βασικά αυτό που θα έπρεπε να τρέμεις είναι να μην πάρει τα ηνία της ομάδας και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν ...
Βασικά αυτό που θα έπρεπε να τρέμεις είναι να μην πάρει τα ηνία της ομάδας και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ρε φίλε έλεγες ή δεν έλεγες ότι δεν θα έρθουν παίκτες γιατί δεν παίζει φράγκο;
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Ανδρώνης του μετροκωλις πήγε στη ΓΑΔΘ για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες.

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Φίλε Σπέσιαλ, εγώ σου έχω νεα.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ακουγα το γνωστο παραμυθι....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ....πως γινετε το μαγαζι γωνια μεχρι να ερθει ο ΙΒΑΝ τραβουσε μονο λαμογια και τυροπιταδες που ελεγε ο Μαναβης ειναι αποριας αξιο.....
Παρακολουθεις τον ΠΑΟΚ από το 1972 αλλά απ΄οτι φαίνεται δεν έχεις ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού ήταν η ασπίδα αυτή όταν έγιναν όσα έγιναν με λιμάνι Βόλου; Με όσα έγιναν με το γήπεδο, Καυτατζόγλειο κλπ; Με όσα έκαναν και κάνουν στον ίδιο τον ΠΑΟΚ;
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ήρθε ο Σαββίδης, η οικονομία της χώρας ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Παρακαλάγανε να έρθουν επενδυτές. Ο Σαββίδης λοιπόν, από τη στιγμή που επένδυσε σε επιχειρήσεις (ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, Ξενοδοχεία, ΜΜΕ) δεν είχε καμία ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη τα όσα έχει κάνει ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος Πρόεδρος έβερ που είχε ο σύλλογος μας .
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ο παντογνωστης Κολκας.
Το ιερο τοτεμ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.
Ναι ο Κολκας φταιει. Το οτι ο ΑΣ κλαψουριζε οτι ο Σαββιδης του ειπε να βρει λεφτα και βρηκε σε 3 μερες την πισωπλατη μαχαιρια με τον Μυστακιδη ενω τωρα λεει οτι «καλη η προταση αλλα η νομικος ειναι σε διακοπες, τα λεμε σε 1 εβδομαδα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά συνεχίζουμε..παρεξήγησης
Μάθε να διαβάζεις μπρο ...